Nokian Rantahelmeen muuttavat ensimmäiset asukkaat

“Kohde on kiinnostanut kovasti. Hakemuksia kohteeseen tuli paljon, erityisesti kolmiot ja pienet kaksiot olivat hyvin suosittuja. Kaikki asunnot ovat jo vuokrattuina”, toteaa vuokrausneuvottelija Vilja Alasorvari M2-Kotien Tampereen aluetoimistosta.

Ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan vastavalmistuneeseen kohteeseen tänään.

Nokian Rantahelmi, 2 h+kt, 42,5 m2

“Toimivat pohjaratkaisut, kohtuullinen vuokrataso, talon sijainti Pyhäjärven rannan tuntumassa ja vaaleat modernit pintamateriaalit ovat erityisesti saaneet kiitosta tulevilta asukkailta”, Alasorvari sanoo.

Nokian Rantahelmi, näkymä PyhäjärvelleJärvimaisemissa sijaitsevassa hissillisessä kerrostalossa on yhteensä 51 asuntoa, 33,5 neliön yksiöstä 65 neliön kolmioon. Asunnot ovat pohjaratkaisuiltaan avaria ja osasta asunnoista on näkymä Pyhäjärvelle. Kaikissa asunnoissa on laminaattilattia, vaaleat seinäpinnat ja lasitettu parveke.

Asunnot ovat pohjaratkaisuiltaan avaria ja osasta asunnoista on näkymä Pyhäjärvelle.

Viholan alueella on loistavat ulkoilumahdollisuudet ja kattavat palvelut. Kävelymatkan päässä Rantahelmestä on päivittäistavarakauppoja ja erikoisliikkeitä. Alueella on myös muun muassa alakoulu, päiväkoti, kylpylä ja kaksi venesatamaa.

Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tampereen seudun joukkoliikenteen bussit vievät vaivattomasti Nokian ja Tampereen keskustoihin.

Kohteen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Eero Lahti Oy ja urakoitsijana toimi VRP Länsi-Suomi Oy.