Palkittu kesätyönantaja jo neljättä kertaa

Sijoituimme toiseksi parhaaksi kesätyöpaikaksi Oikotie Työpaikkojen Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa. Kilpailun tulokset perustuvat yrityksen omien kesätyöntekijöiden arvioihin.

Palkintosijan perusteena on tasaisen vahva suoritus kaikilla kesätyökokemuksen osa-alueilla. Kesätyöntekijämme arvioivat työnhakuvaiheen sarjan toiseksi parhaimmaksi. Myös työtehtävien mielekkyys, oikeudenmukaisuus sekä yleinen tyytyväisyys on arvioitu sarjan parhaimpien joukkoon.

“Meille kesätyöntekijöiden työpanos on merkittävä, sillä he sijaistavat asiantuntijoitamme lomakausina. Meidän sijoittuminen jo neljättä kertaa kilpailussa kärkikaksikkoon kertoo, että olemme pidetty työnantaja”, toteaa HR-asiantuntija Anu Ellwood.

Kesätyöt jakautuvat Y-Säätiön ja M2-Kotien työtehtäviin. Kesätyöntekijämme sijaistavat monissa asumisen asiantuntijatehtävissä kuten isännöinnissä, vuokrauksessa, asiakaspalvelussa ja ostoreskontrassa. Kesäisin työllistämme vihertöihin myös yli 16-vuotiaita nuoria, etusijalla näissä työtehtävissä ovat omat asukkaamme. Olemme sijoittuneet kilpailussa kärkisijoille neljänä vuotena peräkkäin. Tänä vuonna kilpailussa oli mukana 31 pientä ja keskisuurta organisaatiota.

Kesätyöntekijämme kertovat:

Kesätyöntekijät kertovat − Y-Säätiön kesätöissä saa tehdä merkityksellistä työtä