Saako M2-Kotien parvekkeella grillata?

Kyllä, voit grillata oman asuntosi parvekkeella. Nauti siis keväästä kotoa käsin, vaikkapa maukkaan grilliruoan merkeissä!

Grillissä valmistuvat esimerkiksi perinteikkäät vappunakit tai kasvisvartaat. Tai oletko kokeillut esimerkiksi hedelmien tai leipien grillausta? Grilliruoissa vain mielikuvitus on rajana!

Grillaaminen M2-Kotien kerrostaloasunnoissa

Hallituksen ohjeiden mukaisesti emme suosittele grillaamaan isolla porukalla talon yhteisellä pihalla nyt korona-aikaan. Pihapiirin yhteisten grillijuhlien sijaan voit grillata oman asuntosi parvekkeella. Parvekegrillauksessa on kuitenkin muistettava tärkeät pelisäännöt.

Paloturvallisuussyistä ja naapurisovun säilyttämiseksi suosittelemme grillaamaan asunnon parvekkeella ainoastaan sähkögrillillä. Aseta sähkögrilli aina suojaisaan paikkaan ja tasaiselle alustalle. Varmista grillatessa, ettei parvekkella ole mitään helposti syttyvää. Pidä sammutuspeite käden ulottuvilla, äläkä jätä sähkögrilliä valvomatta.

Myös sähköllä grillatessa on hyvä varmistaa, etteivät makkarat pala pohjaan ja aiheuta mahdollisia savuhaittoja naapureille. Palaneen ruoan käry sekä savu kulkeutuvat helposti naapurin ikkunasta sisään.