Satoja remontoituja koteja ja tyytyväisiä asukkaita

Yksi oman kodin viihtyvyyteen vaikuttavista tekijöistä on kodin kunto. Meille on tärkeää, että asukkaamme viihtyvät kodeissaan ja remontoimme vuosittain satoja asuntoja Koti kuntoon -konseptimme mukaisesti. Remontin myötä asunto saa kokonaan uudet pinnat, kodinkoneet ja kylpyhuoneen. Uudenveroinen koti odottaa asukasta remontin valmistuttua.

Tänä vuonna Koti kuntoon -remontti toteutetaan kahdeksassa talossamme. Lisäksi kaksi viime vuoden puolella alkanutta remonttikohdetta valmistuu kevään aikana ja asukkaat pääsevät nauttimaan täysin uudistetuista kodeistaan.

 

Lue lisää Koti kuntoon -konseptistamme ja remonttien vaiheista.

Tyylikkäät ja ajattomat ratkaisut

Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevassa talossamme valmistuu tänä keväänä Koti kuntoon -remontti. Vuonna 1993 valmistuneen talon asuntojen pinnat kaipasivat päivittämistä tähän päivään ja remontit aloitettiin loppuvuodesta 2021. Talossa on 79 asuntoa: yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja suurempia neljän huoneen asuntoja, joista jokaisesta löytyy oma sauna. Pintojen, keittiön ja kylpyhuoneen lisäksi myös saunat kokivat muodonmuutoksen ja lopputuloksesta tuli erinomainen.

Asuntojen pintojen uusiminen tarkoittaa käytännössä seinäpintojen maalausta ja uusien laminaatti- tai vinyylilankkulattioiden asentamista. Remonteissa suositaan aina laadukkaita sekä aikaa ja kulutusta kestäviä materiaaleja. Uusien keittiökaappien ja tasojen lisäksi keittiön varustetasoa parannetaan ja kaikkiin remontoituihin koteihin kuuluu jatkossa vakiovarusteena astianpesukone. Myös jätteenkierrätykseen on kiinnitetty erityistä huomiota ja uusituissa keittiössä on enemmän tilaa kierrätykselle.

Satoja remontoitavia koteja tänäkin vuonna 

Koti Kuntoon -remonttien remontointijärjestys määräytyy talon kunnon mukaan. Asukkaat saavat hyvissä ajoin tiedon oman talon remontista. Yhden asunnon remontti kestää 3–4 viikkoa. Vaikka omasta kodista täytyy hetkeksi muuttaa väistöasuntoon, on oman remontoidun kodin näkeminen ja sinne palaaminen kaiken vaivan väärti: “Vähän kuin sokkotreffeille olisi mennyt, ei yhtään tiennyt mitä odottaa”, kertoo Sofia Reiman Koti kuntoon -remontin lopputuloksesta. Jännitys suli ihastukseksi, kun Reimanin perhe pääsi ensimmäisen kerran uutuuttaan hohtavaan kotiinsa.

 

Lue lisää Reimanin perheen Koti kuntoon -remonttikokemuksesta

Vuonna 2022 remontoitavat talomme:

  • Kapulantie 5, Hyvinkää
  • Saagatie 12, Vantaa
  • Nuolikatu 10, Lahti
  • Sellukatu 15, Oulu
  • Kellosaarenkatu 4, Helsinki
  • Kaartotie 3, Pirkkala
  • Tiirismaantie 11, Helsinki
  • Sompiontie 1, Riihimäki