Tampereen Ranta-Tampellan uudiskohteen hakuaika alkaa

Tampereen Ranta-Tampellaan valmistuvan uudiskohteemme hakuaika alkaa tammikuussa. Ainutlaatuiseen kaupunkimiljööseen valmistuvat asuntomme ovat yksiöitä, kaksioita ja isompia kolmen huoneen asuntoja. Koteihin pääsee muuttamaan kesällä 2023.

Osoitteeseen Ranta-Tampellan katu 10 valmistuu kesäkuussa 9-kerroksinen vuokratalo, jossa on 62 uutta vuokra-asuntoa.

Tulevien asukkaiden iloksi talosta löytyy talosauna, talopesula ja kuivaushuoneet sekä asukastila, jossa voi järjestää niin asukkaiden yhteisiä kuin omiakin tilaisuuksia. Säilytystilojen puolesta asukkaita palvelevat asuntokohtaiset irtaimistovarastot, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto. Viihtyisällä ja suojaisalla sisäpihalla on patio, missä voi viettää aikaa. Autohallissa sijaitsevia pysäköintipaikkoja on vuokrattavissa rajoitetusti.

  • Yksiöt ovat 30–33,5 m2. Yksiöiden vuokrat ovat alkaen 546 €/kk.
  • Kaksiot ovat 35,5–40,5 m2. Kaksioiden vuokrat ovat alkaen 625 €/kk.
  • Kolmiot ovat 61–72 m2. Kolmioiden vuokrat ovat alkaen 891 €/kk.

Jokaisessa huoneistoissa on vakiovarusteena astianpesukone ja keraaminen liesi. Lattiat ovat tyylikästä ja helppohoitoista laminaattia. Kylpyhuoneet ovat laatoitettuja ja kylpyhuoneissa on mukavuuslattialämmitys, jonka sähkönkulutuksen asukas maksaa itse omassa sähkölaskussaan. Useimmissa asunnoissa on joko lasitetut parvekkeet tai ranskalaiset parvekkeet. Yhdessä asunnossa on terassi ja yhdessä kulku pihamaalle. Vuokraan sisältyy 50 Mbit/s internet-yhteys. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Talo on savuton ja tupakointi on kielletty koko kiinteistön alueella.

Tutustu ja hae asuntoa

Huom! Hakuaika on päättynyt 12.2. ja asukasvalinnat ovat käynnissä.

Hae asuntoa 30.1. alkaen

Tutustu asuntoihin ja jätä hakemus 30.1. alkaen sinua kiinnostaviin vaihtoehtoihin. Ilmoitathan hakemuksen yhteydessä vähintään yhden ensisijaisen asuntotoiveen. Asuntotoiveen voi lisätä hakemuslomakkeelle kirjoittamalla sen lisätietoja-kenttään (huoneistonumero) tai lisäämällä asunnon suosikkikodiksi hakemuslomakkeen ensimmäisessä vaiheessa. Hakijat, joilla on auto, voivat esittää toiveen autopaikasta hakemusvaiheessa. Autopaikat arvotaan autollisten hakijoiden kesken.

Asukasvalinnat tehdään hakuaikana tulleiden hakemusten perusteella.

M2-Kotien vuokra-asunnot ovat ARA-asuntoja. Asuntoihin on varallisuusrajat. Asukasvalintoihin vaikuttavat ARA-kriteerien mukaisesti asunnontarpeen kiireellisyys ja hakijatalouden varallisuus. Varallisuutta on esimerkiksi omistusasunto, vapaa-ajan asunto tai osakkeet ja rahastot.

Valinnat asukkaista tehdään hakuaikana tulleiden hakemusten sisällä niiden hakemusten kesken, joissa ARA-kriteerit täyttyvät ja joiden hakukriteerit vastaavat haettuja asuntoja. Oma tilanne asunnon tarpeen kiireellisyyden ja olemassa olevan varallisuuden osalta kannattaa täyttää hakemukselle mahdollisimman kattavasti.

Asukasvalinnat aloitetaan hakuajan päätyttyä. Asunnonhakijoihin, joille asuntoa voidaan tarjota, ollaan yhteydessä sähköpostitse helmi-maaliskuun aikana. Uusiin koteihin päästään muuttamaan kesäkuun alussa.

Tutustu ja hae asuntoa

Huom! Hakuaika on päättynyt 12.2. ja asukasvalinnat ovat käynnissä.

Lue lisää asunnon hakemisesta M2-Kodeilla.

Ranta-Tampella asuinalueena

Ranta-Tampella on uusi ja ainutlaatuinen kanavakaupunginosa, missä urbaani asuminen ja luonnonläheisyys yhdistyvät. Kaupunginosaa ympäröi Näsijärven kauniit järvimaisemat. Kantakaupungin välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta Ranta-Tampellasta on lyhyt matka keskustan palvelujen äärelle. Alue tarjoaa näkemistä ja tekemistä niin aikuisille kuin lapsillekin. Asuintalojen keskelle rakennettu kanava siltoineen, alueella sijaitseva ulkokuntosali, uimapaikka, puistot ja kävelyreitit tarjoavat loistavat puitteet vapaa-ajanviettoon. Myös lemmikitkin viihtyvät, sillä Ranta-Tampellasta löytyy koirapuisto. Alueella on myös kahviloita ja lähin kauppa sijaitsee 500 metrin päässä Tampellan alueella.