Asukkaamme jakoivat kokemuksiaan M2-Kodeilla asumisesta. He kiittävät erityisesti ihmisläheistä arvomaailmaamme, jossa ajatellaan asukkaan hyvinvointia.

Riina Strandman, 50, asuu Jyväskylässä Lehtorannantiellä

”Olen asunut M2-Kodeilla jo useamman vuoden, ensin Vantaalla ja viimeiset pari vuotta Jyväskylässä. Kaupungista toiseen muuttaessani sain hyvää palvelua, kun isännöitsijä kuljetti minua Jyväskylän eri kohteissa. Nykyistä kotiani myös remontoitiin ennen muuttoa. Olin itse silloin vielä Vantaalla, joten isännöitsijä lähetti minulle kuvia remontin edistymisestä. Tästä kaikesta on tullut fiilis, että M2-Kodit todella välittää asukkaistaan.”

Etsitkö uutta kotia? Hae meiltä! 

Tuula Savinainen, 55, asuu Helsingin Tapanilassa Kotinummentiellä

”M2-Kodit on vuokranantaja, jolle ihminen on tärkeämpi kuin raha. Meidän talo ostettiin M2-Kodeille pari vuotta sitten, ja sellainen olo on, että meistä oikeasti välitetään. Talossamme on ollut käsityökerho jo pidemmän aikaa, ja olemme valmistaneet ja keränneet tavaralahjoituksia Vailla vakinaista asuntoa ry:lle. Kaikki naksahti hienosti kohdilleen, kun kuulimme, että M2-Kodit omistava Y-Säätiö tekee myös yhteistyötä yhdistyksen kanssa. Meidän asukkaiden ja vuokranantajan arvomaailmat ovat sopusoinnussa.”

Jarmo Torvinen, 38, asuu Keravan Saviolla Visatiellä

”Parasta on helppous! Kiinteistöhuolto ja isännöinti toimivat sujuvasti, ja asiointi niiden suuntaan on vaivatonta. Talossamme on myös sopivasti yhteisöllisyyttä, erilaisten talkoiden lisäksi meillä järjestetään lettukestejä, grilli-iltoja ja päiväkahvittelua.”

Sari Gherab, 56, asuu Keravalla Palokorvenkadulla

”Olen asunut nykyisessä kodissani vähän yli kaksi vuotta ja aloitin asukasyhdistyksen puheenjohtajana viime vuonna. Toiminta ei aiemmin ole ollut aktiivista, joten alkuun järjestimme grillijuhlat ja tutustuimme toisiimme. Syksyllä oli pihatalkoot. Vesisateesta huolimatta talkooporukkaa oli paikalla lähes 20 ja yhteishenki oli mahtava. Kävimme vielä myöhemmin keilaamassa ja pelaamassa biljardia. Nyt olen perustanut meille oman Facebook-ryhmän, johon on jo liittynyt mukavasti asukkaita. Asukastoiminta rules!”

Anja Hätinen, 78, asuu Kuopiossa Ankkuritiellä

”Meillä on hyvä talotoimikunta, mukavat naapurit ja yhteisöllistä toimintaa. Kesäpäiviä vietämme usein naapuruston kesken pihamme huvimajassa, ja joka lauantai parannamme maailmaa lenkkisaunan ylälauteella.”

Etsitkö uutta kotia? Hae meiltä! 

Teksti ja kuvat: Saara Autere

Tags: , , , ,

Mitä mieltä olit tarinasta?