Tule mukaan asukastapahtumaan Linnanmäelle!

Tervetuloa viettämään Linnanmäelle huvintäyteistä päivää 7.8.2021 yhdessä M2-Kotien kanssa! Ilmoittautuminen Linnanmäki-päivään alkaa 1.7.2021  verkkosivuillamme. Tapahtuma on tarkoitettu vain M2-Kotien asukkaille.

Asukastapahtuma alkaa Linnanmäellä (Tivolikuja 1) klo 9.30, laitteet aukeavat klo 10.00 ja koko huvipuisto on yksityiskäytössä klo 13.00 saakka. Voit ilmoittaa itsesi lisäksi neljä muuta samassa M2-asunossa asuvaa perheenjäsentä. Lapset, jotka ovat tapahtuman aikana alle 2-vuotiaita, pääsevät sisään ilman ilmoittautumista.

Ilmoittautuminen Linnanmäen asukastapahtumaan alkaa 1.7.2021. Huomioithan, että voit ilmoittautua mukaan vain linkin kautta. Emme ota ilmoittautumisia vastaan puhelimitse tai sähköpostitse.

Lue lisää ja ilmoittaudu asukastapahtumaan

Huvittele pidempään tai tutustu SEA LIFE-merimaailmaan

M2-Kotien asukastapahtuman vieraat voivat ostaa tilaisuuden aikana hupirannekkeet loppupäiväksi puoleen hintaan. Loppupäivän rannekkeita myydään puoleen hintaan Linnanmäen lipunmyyntirakennuksesta yksityistilaisuuden ajan klo 12.45 asti.

Voit varata asukastapahtuman yhteydessä vierailun myös SEA LIFE -merimaailmassa puoleen hintaan! Vierailuaika tulee varata etukäteen SEA LIFEn verkkosivuilta. Koodi on voimassa yhden kuukauden tapahtumapäivästä alkaen ja se käy vain verkosta ostettuihin lippuihin. Alennuskoodin lähetämme sisäänpääsylipun yhteydessä (1 koodi/seurue, max. henkeä).