Tule mukaan asukastoimintaan

Vuoden 2022 aikana asukkaamme pääsivät mukaan monenlaisiin hauskoihin tapahtumiin eri puolilla Suomea. Tapahtumia järjestettiin yli 20 ja asukkaat saivat nauttia teatteriesityksistä, konserteista ja yhteisistä aktiviteettipäivistä lasketelleen ja risteillen. Asukastapahtumia järjestetään ympäri vuoden ja tapahtumia suunnittelevat aluetoiminnassa mukana olevat asukkaamme.

Näin ilmoittaudut mukaan oman alueesi asukastoimintaan

Jos haluat kehittää oman asuintalosi viihtyvyyttä, ota yhteyttä talosi talotoimikuntaan. Yhteystiedot löydät oman talosi ilmoitustaululta. Jos talollasi ei ole talotoimikuntaa, uudet toimikunnat valitaan seuraavan kerran ensi syksynä.

Talotoimikunnan jäsenistöstä kootaan alueryhmän jäsenet, jotka suunnittelevat lisäksi aluekohtaisia tapahtumia ja yhteistä tekemistä. Mukana alueryhmän toiminnassa ovat talotoimikuntien puheenjohtajat ja muut halukkaat aktiiviasukkaat.

Tänä vuonna vietämme asukastoiminnassa kulttuurivuotta eli tiedossa on paljon muun muassa museokierroksia, kesäteattereita ja monia muita upeita mahdollisuuksia, joita pääset ideoimaan liittyessäsi mukaan toimintaan. Samalla tutustut naapureihisi ja pääset vaikuttamaan asumisviihtyvyyteen ja yhteisöllisyyden kehittämiseen myös jatkossa.

Mikä ero on aluekohtaisella ja talokohtaisella tapahtumalla?

M2-Kodit on valtakunnallinen vuokranantaja. Toimimme 30 kaupungissa. Alueryhmiä on yhteensä 11, joita ovat Helsinki, Espoo-Kirkkonummi, Vantaa, Järvenpää, Turku, Lahti, Kuopio, Jyväskylä, Tampere, Oulu ja Rovaniemi.

Siinä missä talokohtaiset tapahtumat koskevat vain oman talon asukkaita, alueryhmät sisältävät usean talon asukkaita ja jopa lähikaupunkien M2-Kotien asuintaloja. Esimerkiksi Tampereen alueeseen kuuluvat Pirkkala, Lempäälä, Nokia, Ylöjärvi ja Hämeenlinna. Kaikki aluekohtaiset tapahtumat löydät osoitteesta m2kodit.fi/asukastapahtumat, jossa voit myös ilmoittautua mukaan oman alueesi tapahtumiin.

Oman talon tapahtumia ja yhteistä toimintaa talotoimikunnat järjestävät vuosittaisella talokohtaisella määrärahalla, joka määräytyy talon neliöiden perusteella. Talotoiminnan määräraha on 0,046€ x talon asuinneliöt x 12 kk. Esimerkiksi 0,046 x 2926 x 12 = 1615,15 € /vuosi.

Talokohtaisella määrärahalla on esimerkiksi parannettu asukastilojen viihtyvyyttä hankkimalla astioita tai pihakukkia. Joulun aikaan useat talotoimikunnat järjestävät oman talon asukkaiden kesken pikkujouluja.

Lisätietoja asukastoiminnasta löydät asukastoiminnan käsikirjastamme osoitteessa m2kodit.fi/asukastoiminta. Jos asukastoiminnasta herää tämän lisäksi muita kysymyksiä, voit olla yhteydessä osoitteeseen m2asukastoiminta@ysaatio.fi.

 

Lue lisää asukastoiminnasta