Tuusulan uudiskohteen asukashaku alkaa

Osoitteeseen Kauppatie 2, Tuusulan Hyrylään, on rakenteilla 89 uutta vuokrakotia. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita eli palvelevat asukkaita eri elämäntilanteissa. Talolla on keskeinen sijainti Hyrylän keskustassa, josta löytyvät kattavat lähipalvelut. Asukashaku käynnistyy 2.8. Uusiin koteihin päästään muuttamaan kahdessa osassa loppuvuoden aikana. Ensimmäinen osa valmistuu niin, että muuttamaan päästään marraskuun alussa. Toinen osa saa asukkaansa joulukuun alussa.

  • Yksiöt ovat 30   ̶30,5 m2. Yksiöiden vuokrat ovat alkaen 503,69 €/kk.
  • Kaksiot ovat 39,5   ̶49 m2. Kaksioiden vuokrat ovat alkaen 579,20 €/kk.
  • Kolmiot ovat 57,5   ̶69,5 m2. Kolmioiden vuokrat ovat alkaen 696 €/kk.

Jokaisessa huoneistossa on vakiovarusteena astianpesukone ja keraaminen liesi. Kylpyhuoneet ovat laatoitettuja. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Lisäksi kylpyhuoneesta löytyy sähköinen mukavuuslattialämmitys. Yhteistilat ja irtainvarastot löytyvät talon sisääntulokerroksesta.

Hae vuokra-asuntoa Tuusulan uudiskohteesta 2.8.   ̶13.8. Tutustu asuntoihin ja jätä hakemus!

 

Koti Tuusulan keskustasta

Asunnot ovat valoisia ja viihtyisiä.

Kehittyvä Tuusulan kunta on noin 40 000 asukkaan koti. Tuusulan kuntakeskuksessa Hyrylässä asuu tällä hetkellä noin puolet tuusulalaisista.

Tuusulan keskeinen sijainti lähellä Järvenpäätä ja Keravaa mahdollistaa tuusulalaisten työssäkäynnin helposti myös lähikunnissa. Tuusulaan menee Helsingistä suora moottoritie, lähin juna-asema palvelee Keravalla. Koska Tuusula kuuluu vielä Helsingin seudun alueeseen, palvelee joukkoliikenne Tuusulasta Helsingin suuntaan kulkevia.

Hyrylän keskusta-alueelta löydät mahdollisen tulevan kotisi lisäksi lähialueen palvelut. Tuusulan kunnan suunnitelmien mukaan keskustaa ollaan lähitulevaisuudessa kehittämässä kohti asukkaita nykyistä paremmin palvelevaa palvelu- ja liikekeskusta.

Hyrylästä Järvenpäähän ulottuva kapea Tuusulanjärvi ihastuttaa lähialueen asukkaita ympäri vuoden. Kesähelteillä voit tutustua Tuusulanjärveen uimalla tai vaikka pyöräilemällä sen ympäri. Talvella järvellä ylläpidetään pakkasten salliessa matkaluistelurataa ja latuja.

Tuusulan urheilukeskus, josta löydät niin jäähallin kuin uimarannan löytyy Hyrylästä. Urheilukeskuksesta löytyvät myös yleisurheilukentät ja -radat sekä jalkapalloilijoille nurmikenttä.

Tuusulan Hyrylän uudiskohteen asukashaku alkaa 2.8.

Näin haet asuntoa

Tutustu asuntoihin ja jätä hakemus sinua kiinnostaviin vaihtoehtoihin. Asukasvalinnat tehdään hakuaikana tulleiden hakemusten perusteella.

M2-Kotien vuokra-asunnot ovat ARA-asuntoja. Asukasvalinnat tehdään ARA-kriteerien mukaisesti asunnontarpeen kiireellisyys huomioiden. Etusijalla ovat kiireellisimmässä asunnontarpeessa olevat ja pienituloisimmat hakijat. Tuusulan uudiskohteen asuntoihin on tulorajat.

Esimerkkejä tulorajoista (bruttotulot):

  • 1 aikuinen, 3540 €/kk
  • 2 aikuista, 6020 €/kk
  • 1 aikuinen ja 1 lapsi, 4190 €/kk
  • 2 aikuista ja lapsi, 6670 €/kk
  • 2 aikuista ja 2 lasta, 7270 €/kk

Jos ruokakuntaan kuuluu enemmän kuin yksi 18 vuotta täyttänyt aikuinen, korotetaan tulorajaa 2 480 eurolla kutakin aikuista kohden.

Jos ruokakuntaa kuuluu alle 18-vuotiaita lapsia, tulorajaa korotetaan ensimmäisestä lapsesta 650 eurolla ja jokaisesta seuraavasta lapsesta 600 eurolla. Ikä lasketaan sen kalenterivuoden lopun mukaan, jolloin asukkaaksi valitsemista haetaan.

Asukasvalinnat tehdään hakuaikana tulleiden hakemusten sisällä niiden hakemusten kesken, joissa ARA-kriteerit täyttyvät ja joiden hakukriteerit vastaavat haettuja asuntoja. Oma tilanne asunnon tarpeen ja tulojen osalta kannattaa täyttää hakemukseen mahdollisimman kattavasti.

Asukasvalinnat aloitetaan hakuajan päätyttyä. Asunnonhakijoihin, joille asuntoa voidaan tarjota, ollaan yhteydessä sähköpostitse elo-syyskuun aikana. Uusiin koteihin päästään muuttamaan loppuvuodesta.

Lue lisää asunnon hakemisesta M2-Kodeilla.

Hae asuntoa 2.8.   ̶13.8. Tutustu asuntoihin ja jätä hakemus!