Uusia vuokrakoteja Lempäälään

M2-Kotien vilkas rakennuttamisvuosi 2020 saa jatkoa, kun myös Lempäälään ryhdytään rakentamaan uusia vuokrakoteja. Osoitteeseen Manttaalitie 10 valmistuvan kerrostalon maarakennustyöt on jo aloitettu ja kohteen arvioitu valmistumisaika on keväällä 2022.

Manttaalitie 10 sijaitsee Lempäälän ydinkeskustassa. Keskustan kattavat palvelut sekä Lempäälän rautatieasema ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Matkaa Tampereelle on 25 kilometriä, joka mahdollistaa esimerkiksi vaivattoman työmatkan junalla, bussilla tai omalla autolla.

”Lempäälä on kasvava ja kehittyvä kunta. Haluamme vastata kohtuuhintaisen vuokra-asumisen kysyntään tarjoamalla laadukkaita vuokrakoteja hyvien liikenneyhteyksien varrelta”, kommentoi projektipäällikkö Riku Lehtiö M2-Kodeilta.

M2-Kodit osana monipuolista Myllykorttelia

M2-Kotien rakennuttama Manttaalitie 10 on osa Myllykorttelia, johon tulee myös Lempäälän Vuokrakodit Oy:n vuokra-asuntoja sekä TA-Yhtiöiden asumisoikeusasuntoja. Lisäksi korttelin liiketilaan on tulossa yksityinen päiväkoti. Monipuolisuutensa ansiosta Myllykortteli tulee tarjoamaan asumismahdollisuuksia moniin erilaisiin elämäntilanteisiin.

Myllykorttelin urakoitsijana toimii Jatke Pirkanmaa Oy.

M2-Kodit on osa yhteiskunnallista Y-Säätiö-konsernia.