Kiinteistöjohtaja Juha Niskanen Isännöintiliiton hallitukseen

Lahdessa kokoontunut liittokokous valitsi liitolle uuden hallituksen.

”On hienoa päästä vaikuttamaan isännöintialan kehitykseen myös vuokratalojen näkökulmasta”, Juha Niskanen sanoo. Hallitusvastuun lisäksi hän toimii liiton hallituksen asettaman Vuokratalojen isännöinti -työryhmän puheenjohtajana.

”Vuokrataloissa isännöitsijät huolehtivat asumisen laadusta ja ovat näin avainasemassa luomassa hyviä asiakaskokemuksia”, Niskanen kuvaa.

Isännöintiliitto edistää isännöinnin merkitystä yhteiskunnassa ja tukee alan kehittymistä. Isännöintiliitto toimii isännöitsijöiden, isännöintipalveluja tuottavien yritysten ja yhteisöjen valtakunnallisena etujärjestönä. Y-Säätiö liittyi Isännöintiliittoon loppuvuodesta 2017.

Y-Säätiö-konserni on Suomen neljänneksi suurin vuokranantaja. Konserni työllistää tällä hetkellä 27 isännöitsijää. Isännöitsijät toimivat pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa kuudessa aluetoimistossa.

Lue lisää
Isännöintiliiton hallitus

 

Y-Säätiö-konserni tarjoaa viihtyisiä ja kohtuuhintaisia asuntoja ympäri Suomen. Konserni omistaa yhteensä 16 650 vuokra-asuntoa yli 50 paikkakunnalla. Säätiön vuokra-asuntokantaan kuuluu sekä erityisryhmille tarkoitettuja asuntoja että tavanomaisia ARA-vuokra-asuntoja (Kiinteistö Oy M2-Kodit). 

Tags:

Mitä mieltä olit aiheesta?