M2-Kodit palkittiin parhaana kesätyönantajana

M2-Kodit työllisti kesäkaudella yli 30 työntekijää. Nuoret arvioivat kesätyökokemuksensa vuosittaisessa Vastuullisin kesäduuni -kilpailussa.

“Lyhyitäkään keikkahommia ei minusta kannata väheksyä. Niistä saa työkokemusta ja lopulta voi löytyä myös vakituisempaa työtä”, Pinja Leijoki sanoo. Kuva Susa Junnola

Tänä vuonna kilpailuun osallistui lähes 250 kesätyönantajaa. Kesätyöntekijöiden arvioita saatiin yli 11 000. M2-Kodit arvioitiin parhaaksi pienten ja keskisuurten yritysten sarjassa.

Palkintoperusteissa kiitettiin, että Kiinteistö Oy M2-Kodit tarjoaa erinomaisen kesätyökokemuksen.

”Yleistyytyväisyyden arvosana on todella korkea. Erityisenä vahvuutena nousevat kesätyöntekijöiden arviot oikeudenmukaisesta ja tasapuolisesta kohtelusta sekä työnhakuvaihe, joka arvioitiin sarjansa parhaimmaksi. Myös työtehtävien mielekkyys sekä kirjallinen työsopimus sijoittuivat sarjassa parhaimpien tulosten joukkoon”, tuloksia kuvattiin.

Lue kesätyöntekijämme Pinja Leijoen ajatuksia meillä työskentelystä. 

”Tämä on arvokkain palaute, jonka työnantaja voi saada”

”Olemme todella otettuja tästä palkinnosta. Tämä on arvokkain palaute, jonka työnantaja voi saada. Meillä työskenteli kesällä iso joukko upeita nuoria. Kiitän kesätyöntekijöitä myös ahkerasta työpanoksesta ja työtoveruudesta”, M2-Kodit omistavan Y-Säätiö-konsernin toimitusjohtaja Juha Kaakinen sanoo.

Kesätyöntekijät arvioivat työnantajaansa muun muassa työnhakuprosessin, perehdytyksen, työtehtävien mielekkyyden ja tasapuolisen kohtelun perusteella.

Arvioiden perusteella vastuullisimmiksi kesätyönantajiksi kolmessa sarjassa nousivat Kiinteistö Oy M2-Kodit (pienet ja keskisuuret organisaatiot), WSP Finland (suuret organisaatiot) ja Caverion (yli 1000 hengen organisaatiot).

Kesäduunitutkimuksen toteutti IRO Research ja siihen osallistui 11 467 nuorta 243 organisaatiosta kesä- ja heinäkuussa 2019. Vastaukset kerättiin käyttäen organisaatiokohtaisesti lähetettyjä linkkejä sähköiseen lomakkeeseen, johon nuoret saivat vastata anonyymisti.

Vastuullinen kesäduuni -kampanja haastaa työnantajat tarjoamaan enemmän ja parempia kesätyökokemuksia 14−29 -vuotiaille nuorille. Vuonna 2019 kampanjassa oli mukana 545 työnantajaa, jotka tarjosivat lähes 100 000 vastuullista kesätyöpaikkaa.

Lisätietoja Vastuullinen kesäduuni -kampanjan tiedotteesta


Mitä mieltä olit aiheesta?