M2-taloihin uudet opasteet

Kaikkiin M2-talojen ulkoseiniin asennetaan brändinmukaiset talokyltit. Uusilla, harjatusta alumiinista tehdyillä kylteillä halutaan kertoa, että talot ovat Y-Säätiön omistaman M2-Kotien vuokra-asuntoja. Asennustyöt valmistunevat vuoden vaihteen tienoilla.

M2-taloihin uudet opasteet

Turvaopasteiden uusiminen

Talokylttien asentamisen lisäksi taloissa on käynnistetty myös kohteiden turvaopasteiden uusiminen. Kaikkiin M2-kohteiden pihoihin uusitaan tonttiopasteet pelastusviranomaisia varten.

Myös porraskäytäviin asennetaan uudet asukkaille tarkoitetut turva- ja kohdeopastetaulut. Lisäksi niiden yhteyteen tulee asukkaiden opastetaulu, jossa on merkattu symbolein ulkoalueilla sijaitsevat yhteistilat (roskakatokset, leikkipaikat) ja sisätiloissa olevat yhteistilat.

M2-kiinteistöjen yhteiset sisätilat merkitään symbolitarroilla tai mikäli tilaan pääsee myös ulkokautta, asennetaan ulko-oveen symbolia vastaava kyltti. Nämä sisätilojen symbolit asennetaan vasta ensi vuoden puolella.

Uudet asukkaat saavat opasteesta tarpeellista tietoa yleisistä tiloista hyvään asumiseensa ja M2-brändin Kaupungin reiluimmat neliöt -lupaus konkreettista sisältöä. Asunnon neliöihin sisältyy myös paljon muita tiloja, joista hän maksaa kohtuuhintaista vuokraa.

M2-Kotien talokyltit ja turvaopasteet on suunnitellut suunnittelutoimisto Rune&Berg.

Tags: ,

Mitä mieltä olit aiheesta?