Verkkosivustomme uudistui

M2-Kotien verkkopalvelu on uudistunut niin ulkoasun, rakenteen kuin sisältöjenkin osalta. Uudistuksen tavoitteena on selkeä ja helppokäyttöinen sivusto, joka palvelee entistä paremmin niin asuntoa etsiviä kuin nykyisiä asukkaitakin.

M2-Kotien verkkopalvelu on uudistunut niin ulkoasun, rakenteen kuin sisältöjenkin osalta. Ilme näkyy verkkosivujen lisäksi muun muassa M2-Kotien digitaalisessa mainonnassa ja somekanavissa.

Yksi verkkosivuston uusista ominaisuuksista on mahdollisuus lisätä asuntohakemukseen useita suosikkikoteja. Suosikkikodit oivat olla vapaita, pian vapautuvia tai tällä hetkellä vuokrattuna olevia asuntoja. Suosikkikotien avulla asunnonhakija voi kertoa tarkemmin toiveistaan, ja vuokrausneuvottelijan on helpompi tarjota sopivaa asuntoa hakijalle. Hakemuksen voi edelleen täyttää ja lähettää myös ilman suosikkikotien listaamista.

Hakijalla voi olla voimassa kerrallaan vain yksi asuntohakemus, jolla voi hakea useita asuntoja. Hakemus on voimassa kolme kuukautta. Lähetettyä asuntohakemusta voi muokata koska tahansa verkkosivujemme kautta. Muokkauksen kautta voi lisätä suosikki liitteitä, täydentää annettuja tietoja tai uusia hakemus.

OmaM2 on asukkaan sähköinen palvelukanava

OmaM2-palvelu on tarkoitettu M2-Kotien asukkaille, ja sinne kirjaudutaan ensimmäisellä kerralla vahvan tunnistautumisen kautta. OmaM2-palvelussa asukkaat voivat tarkastella vuokranmaksutietojaan, maksaa vuokransa sekä selailla asunnonvaihtopörssin ilmoituksia tai ilmoittaa oman asuntonsa vaihtoon. Asunnonvaihtopörssi on tarkoitettu keskinäisiin asunnonvaihtoihin. M2-Kodeilla asuva asukas voi hakea myös uudella asuntohakemuksella vaihtoasuntoa.

Huoneistoa tai kiinteistöä koskevan vikailmoituksen voi tehdä vikailmoituslomakkeen kautta ilman kirjautumista OmaM2-palveluun. Kiireellisissä tapauksissa oman talon huoltoyhtiö auttaa. Huoltoyhtiön yhteystiedot löytyvät talon ilmoitustaululta tai verkkosivujen haun kautta.