M2-Kodeissa asuu siistiä porukkaa!

Mitkä kotityöt sujuvat leikiten, mitkä ovat pakkopullaa? Kysyimme asiaa M2-Kotien Suomenlinnan asukastapahtumaan osallistuneilta asukkailta. 


Näin M2-Kotien asukkaat vastasivat

Minusta on kiva imuroida, koska koti tulee silloin puhtaaksi. Toiseksi parasta on pyyhkiä pölyjä, kun tulee kiiltävää ja siistiä. Ja sitten minusta on hauska kerätä kaikki lehdet kasaan.

Oliver Kissanga, 7, asuu Martinlaaksossa

Inhoan arkiruoan tekemistä, mutta restonomina fine dining -ruoan laittaminen ja hienot leipomukset sujuvat. Se on minulle arjen luksusta. Kakkosena on lattioiden peseminen mopilla. On palkitsevaa nähdä kättensä jälki. Kaikkia muita kotitöitä inhoan.

Pirjo Thure, 51, asuu Herttoniemessä Kaivolahdenkadulla

Pidän pihatöistä sekä erityisesti siivoamisesta, kuten imuroinnista. On tärkeää, että paikat ovat siistinä. Meillä on pieni lapsi, joten imuroitua tulee kerran pari viikossa. Ja kolmanneksi mieluisinta on silittäminen.

Hardi Märtsin, 30, asuu Kannelmäen Pasuunakujalla

Imuroinnit, tiskaamiset, pyykinpesut ja silittämiset – ylipäätään siivous ja kotityöt – eivät kiinnosta minua tippaakaan. Pyöräily on minun juttuni.

Harri Meier, 72, asuu Matinkylässä Kalastajanmäellä

Ruoanlaitto on suosikkikotityöni. Perhe, eli mies ja kaksi tytärtämme, auttavat kyllä välillä. Sitten pidän kovasti pyykkihuollosta, eli vaatteiden pesemisestä ja silittämisestä. Etenkin kesäisin tulee silitettyä paljon.

Hanna Yuksel, 37, asuu Munkkivuoressa Mesenaatinkujalla

Teksti: Leena Filpus / Kuvat: Kirsi Tuura

Tags: , ,

Mitä mieltä olit aiheesta?