Tienhaarankuja 6, Hyvinkää

M2-Kodit Hyvinkää Tienhaarankuja 6 A 2
Tienhaarankuja 6 A 2, 2 h+kk, 46 m2, olohuone ja keittokomero.

Tienhaarankuja 6 sijaitsee Hyvinkään Mustamännistön alueella. Mustamännistössä voit aistia historian havinaa. Tienhaarankujan talot ovat pääasiassa ajalleen tyypillisiä 40–50 -luvuilla, alunperin VR:n henkilökunnalle rakennettuja. Pihoilla kasvaa vanhoja mäntyjä, joista alueen nimikin juontuu.

Alueelta löytyy Hämeenkadun peruskoulu ja Kaupunkisillan päiväkoti sekä K-market lähikauppa, keskustan palvelut ovat noin kahden kilometrin päässä. Talo on kolmikerroksinen, hissiä ei ole.

Talossa on juuri valmistunut Koti kuntoon -remontti. Huoneistojen keittiöt, kylpyhuoneet ja lattiamateriaalit on uusittu sekä seinät ja katot maalattu. Huoneistojen varustukseen on lisätty astianpesukone.

Asukkaiden käytössä on samassa talossa sijaitseva sauna sekä irtaimistovarastot. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Maksuton pesutupa sijaitsee viereisessä talossa. Elisan 10 Mbit/s -laajakaista sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita. Talossa on varallisuusrajat.

Tienhaarankuja 6:n huoneistot

HuoneistotyyppiKokoVuokraHuoneistojaPohjapiirros (esimerkki)Huoneistokuva (esimerkki)
2 h+kk46 m2617-629 €3 kplAvaa pohjapiirrosAvaa huoneistokuva
2 h+k59 m2673-686 €3 kplAvaa pohjapiirrosAvaa huoneistokuva
3 h+kk63 m2704-718 €3 kplAvaa pohjapiirrosAvaa huoneistokuva
3 h+k78 m2845-862 €3 kplAvaa pohjapiirros
4 h+k89,5 m2901-918 €3 kplAvaa pohjapiirros

Hae nyt vastaremontoitua kotia!

Vuokra-asuminen Hyvinkäällä

Hyvinkää, lempinimeltään Hyge, on lämminhenkinen kaupunki Uudellamaalla, joka on vakuuttanut useat suomalaiset niin loistavan sijainnin, alhaisten asumiskustannusten, monipuolisen luonnon kuin yhteisöllisen tunnelmansa myötä.

Esimerkkejä asunto-tarjonnastamme Hyvinkäällä

M2-Kodit Hyvinkää Männikkötie 3

Männikkötie 3

Vehkoja, Hyvinkää
Kerrostalo, valm. 1997

Esimerkkihuoneistoja:
1 h+kk+s, 36,5 m2, alk. 552 €/kk
2 h+k+s, 44-54,5 m2, alk. 638 €/kk
3 h+kk+s, 73,5 m2, alk. 924 €/kk
4 h+k+s, 84 m2, 1094 €/kk

Lue lisää
M2-Kodit Hyvinkää Tienhaarankuja 6

Tienhaarankuja 6

Mustamännistö, Hyvinkää
Kerrostalo, valm. 1953

Esimerkkihuoneistoja:
2 h+k, 46-59 m2, alk. 643 €/kk
3 h+kk, 63-78 m2, alk. 780 €/kk
4 h+k, 89,5 m2, 1008 €/kk

Lue lisää
M2-Kodit Hyvinkää Vesitorninkatu 7

Vesitorninkatu 7

Mustamännistö, Hyvinkää
Kerrostalo, valm. 1950, peruskorj. 1992

Esimerkkihuoneistoja:
1 h+k, 36,5 m2, alk. 551 €/kk
2 h+k, 62,5-63 m2, alk. 753 €/kk
3 h+k, 64 m2, alk. 770 €/kk

Lue lisää

Mikäli vuokra-asunto Hyvinkäältä kiinnostaa, kerromme nyt miksi tähän sympaattiseen kaupunkiin ovat useat ihastuneet ja kuinka sinne sopeutuvat loistavasti kaikki vauvasta vaariin. Käy myös kurkkaamassa M2-Kotien vapaat vuokra-asunnot Hyvinkäältä  ja inspiroidu ajatuksesta, että millaista olisi asua tässä symppiskaupungissa.

Pienen kaupungin tunnelma

Hyvinkää on Uudenmaan viidenneksi suurin kaupunki, josta löytyykin noin 47 500 asukasta,  jotka ovat valinneet kutsua kaupunkia kodikseen. Hyvinkää sopii siis mainiosti kaikenikäisille, sillä kaupungista löytyy laajasti luontoa, kuin myös modernin kaupungin palveluita kaikkien makuun.

Hyvinkää:
47 500 asukasta
Loistavat kulkuyhteydet

Työmatkalaisille Hyvinkään sijainti on loistava, sillä niin pääkaupunkiseutu kuin Riihimäki ovat vain lyhyen junamatkan päässä. 50 minuutin matka pääkaupunkiseudulle menee lähes silmänräpäyksessä ja pääset junaraiteita pitkin vaivattomasti takaisin kotiin Hyvinkäälle työpäivän päätteeksi. Siksi yhä useampi on valinnut asettua Hyvinkäälle vaikka työt olisivatkin toisaalla – mikä on ehdottomasti hyvä valinta monelta kantilta katsottuna.

Säästät sievoisen summan asumiskustannuksissa suurempiin kaupunkeihin verrattuna ja mitä luultavimmin saat paremman asunnon kuin suuremmilla kasvualueilla pystyisit hankkimaan. Hyvinkään sijainti radan varrella tekeekin sitä työssäkäyville ideaalin asuinkaupungin, sillä kulkuyhteydet ovat loistavat ja kohtuuhinnoin pääset elelemään leveämmin ja leppoisammin!

Hyvinkää on tunnettu sen pikkukaupungin lämpimästä tunnelmasta, joka on hurmannut useat ulkopaikkakuntalaiset hakemaan vuokrakotia tästä kaupungista. Letkeä meininki tekee päivistä rauhaisia kun ei ole jatkuvaa tarvetta säntäillä paikasta toiseen, joka on suuremmissa kaupungeissa usein riesana. Rauhallisen tunnelman vastapainoksi Hyvinkäältä löytyy monipuolisesti tekemistä ympäri kaupunkia.

Menisikö sitä tänään vaikkapa nauttimaan kauniista ilmasta jollekin lukuisista järvistä –  kuten esimerkiksi Ridasjärvelle, Kytäjärvelle tai Usminjärvelle? Tai nauttimaan kupposen kahvia keskustaan johonkin useista ihanista kahviloista? Taiko nauttimaan kulttuuritarjonnasta Hyvinkääsalilla,  ja päivän päätteeksi käydä vielä heittelemässä pesäpalloa ulkokentillä? Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja etäisyyksien ollessa lyhyitä Hyvinkäällä, voit halutessasi toteuttaa useampia aktiviteetteja päivän aikana, kun matkoihin ei tarvitse kuluttaa juurikaan aikaa.

Tunnelma kaupungissa on lämmin ja kutsuva ja vapaita vuokra-asuntoja löytyy kaupungista reippaasti. Kun kaipaat rauhaisaa tunnelmaa, mutta laajan kirjon aktiviteetteja ja harrastusmahdollisuuksia, on vuokra-asunnon etsiminen Hyvinkäältä sinulle kannattava vaihtoehto.

Harrastukset Hyvinkäällä

Hyvinkäällä on vilkas kulttuurielämä, josta löytyy varmasti kaikille omiin mieltymyksiin sopivaa tarjontaa. Mahdollisuuksia löytyy monipuolisesti niin kulttuurin kuin taiteen harrastamiseen, kuin myös kirjasto- ja museopalveluiden hyödyntämiseen. Kulttuurin mekkana toimii kaupungin oma konserttikeskus Hyvinkääsali, josta löytyy taidetta arvostaville paljon nähtävää ja kuultavaa.

Kaupunki on myös monelle tuttu urheilusta, eritoten pesäpallosta, joka onkin erityisen suosittu laji Hyvinkäällä. Hyvinkäällä pääsee lajin pariin hyvin käsiksi joko itse tarttumalla hanskaan ja mailaan, tai käymällä katsomassa SuperPesis otteluita paikan päällä. Harrastusmahdollisuuksia löytyy kattavasti muutenkin kaupungista, sillä hyvinkääläiset ovat tunnetusti liikunnallista ja aktiivista kansaa.

Sveitsin luonnonpuistosta löytyy talvisin hiihtoladut ja laskettelurinteet. Jos juoksujalka nousee, niin sitä pääset treenaamaan useilla eri lenkkipoluilla Hyvinkäällä. Sveitsin uimala ja maauimala ovat myös erityisen suosittuja kohteita varsinkin kesäisin, jolloin hyvinkääläiset kokoontuvat yhteen nauttimaan kaupungin hyvin hoidetuista uimapaikoista. Hyvinkään Kytäjältä löytyy myös monipuolisia ulkoilureittejä, jonne voi tehdä vaikkapa päiväretkiä ympäri vuoden kun kaivataan raikasta ulkoilmaa. Hyvinkäältä löytyy myös kaksi golfkenttää viheriöille haikaileville.

Metsää löytyy silmänkantamattomiin, kuin myös järviä. Hyvinkäälle kannattaa siis suunnata kun haluat päästä nauttimaan ulkoilusta upeissa maastoissa. Koirien ystäville löytyy myös paljon hyviä ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia, kuten ympäri kaupunkia löytyviä koirapuistoja. M2-Kodeille lemmikit ovat tervetulleita asumaan, joten karvaiset kaverit ovat toivottuja vieraita Hyvinkäällä!

Eräs M2-Kotien Hyvinkään erikoisuuksista on Tienhaarankujalta löytyvä puhtaan ilman talo, jossa tupakointi on kielletty koko kiinteistön alueella ja myöskin voimakastuoksuisten pyykinpesuaineiden käyttäminen on kielletty. Poikkeuksellisesti tässä kohteessa lemmikkieläimet ovat kielletty, joten taloyhtiö sopii hyvin allergisille ja muille voimakkaita tuoksuja vältteleville.

Palvelut Hyvinkäällä

Ravintolatarjonta on monipuolinen Hyvinkäällä. Vaihtoehtoja löytyy niin finediningistä katuruokahenkisiin ravintoloihin – kaikkien makuun löytyy varmasti jotain. Lisäksi kaupungista löytyy lukemattomia sympaattisia kahviloita, joissa kannattaa piipahtaa kun kahvihammasta kolottaa. Viikonloppuisin löytyy useita ravintoloita jotka tarjoavat aamupaloja tai brunsseja aamujen piristykseksi.

Ostoksille mentäessä löydät laajan kattauksen liikkeitä Kauppakeskus Willasta, joka sijaitsee Hyvinkään keskustassa. Sieltä löytyy liikkeitä ääripäästä toiseen, joten tyhjin käsin et varmastikaan joudu poistumaan kaupoilta. Kaupungista löytyy myös useita suloisia putiikkeja kuin myös kirpputoreja käytetystä tavarasta kiinnostuneille. Näistä voit tehdä hyviä löytöjä pilkkahintaan vaikka uutta vuokra-asuntoa ajatellen!

Kun kaupungista löytyy näin kattavasti palveluita ja harrastusmahdollisuuksia, on arkielämä Hyvinkäällä vaivatonta ja mukavaa. Jos maisemanvaihdos on  tarpeen, ovat lähikaupungit kuitenkin vain lyhyen ajo- tai junamatkan päässä, joten voit käydä fiilistelemässä vaikkapa Riihimäen tai Helsingin tunnelmaa helposti. Päivän päätteeksi pääset kuitenkin aina palaamaan ihanaan kotikaupunkiisi Hyvinkäälle.

Vuokra-asunnot Hyvinkäällä

Nykypäivän kiireisessä elämässä useat kaipaavat vuokra-asuntoa rauhallisemmilta alueilta, jos esimerkiksi Hyvinkään keskustan vuokra-asunnot eivät ole itselle se täysin ideaali vaihtoehto. Moni arvostaakin mahdollisuutta nähdä vehreyttä ja kirkasta taivasta oman vuokrakodin ikkunasta, jolloin kannattaa katsella vuokra-asuntoa Hyvinkäältä esimerkiksi Vehkojalta, Paavolasta tai Mustamännistöstä. Näiltä alueilta löytyy M2-Kotien valikoimasta hyväkuntoisia ja erityisen kotoisia vuokra-asuntoja.

Päiväkodit ja koulut löytyvät myös vuokra-asuntojen läheisyydestä, jonka vuoksi alueet sopivat hyvin myös lapsiperheille. Asuinalueet vaihtelevat Hyvinkäällä, joten ennen vuokra-asunnon hakemista kannattaakin ottaa selville, että mikä asuinalue olisi omiin tarpeisiin sopiva.

Vuokra Hyvinkäällä on asuntojen suhteen yleisesti kohtuullinen ja löydät taatusti rahoillesi vastinetta tässä monipuolisessa kaupungissa. Asuminen Hyvinkäällä on huhujen mukaan erittäin mukavaa, sillä vehreyttä ja väljyyttä riittää, kuin myös monipuolisia kulttuuripalveluita ja harrastusmahdollisuuksia.

Vuokra-asuminen Hyvinkäällä:
Edulliset vuokrat
Viihtyisiä asuinalueita eri elämäntilanteisiin

Kaupungin monipuolisuuden myötä, senioriasunnot Hyvinkäällä ovat suosittuja ja kysyntää on myös Hyvinkään opiskelija-asunnoille. Vuokrayksiöt, kaksiot ja kolmiot ovat helposti nähtävillä M2-Kotien valikoimissa kun vuokra-asunnon hankkiminen Hyvinkäältä tulee ajankohtaiseksi. Lapsiperheille löytyy kaupungista paljon tehtävää ja puuhailtavaa, ja vuokra-asuntosi pihapiiri on myös miellyttävä ja hyvin hoidettu.

Hyvinkään ehdoton plussapuoli on edulliset asumiskustannukset ja jokaisen budjettiin sopivat edulliset vuokra-asunnot löytyvät M2-Kotien valikoimasta. Vuokra-asunnon löydettyäsi pääset kokemaan tämän kaupungin uniikin tunnelman ja josko pesäpallokärpänen purisi sinuunkin!

Tutustu vapaisiin vuokra-asuntoihin Hyvinkäällä ja vaihtoehtoja tutkailtuasi ja tunnelmoituasi eri asuinalueita, voit jättää hakemuksen juuri itsellesi sopivaan kohteeseen. Se voi hyvinkin olla seuraava kotisi Hyvinkäällä!