Vuokra-asunnot Vantaa

Vantaa on monelle rakas kotikaupunki miellyttävien asuinalueiden ja erityisen hyvien kulkuyhteyksien vuoksi. Kaupunki on sopivan kokoinen, sillä siellä on kattavasti palveluita, mutta kuitenkin pikkukaupungin tunnelmaa.

Esimerkkiasuntoja Vantaalta

Tässä muutamia esimerkkejä täältä meiltä.

M2-Kodit Kilterinaukio 1

Kilterinaukio 1

Myyrmäki, Vantaa
Kerrostalo, Rakennusvuosi: 2011

Esimerkkihuoneistoja:
2 h+kk, 48-50,5 m2, alk. 857 €/kk
3 h+k+s, 66,5-75 m2, alk. 1065 €/kk

Lue lisää
M2-Kodit Saagatie 12

Saagatie 12

Hakunila, Vantaa
Kerrostalo, Rakennusvuosi: 1994

Esimerkkihuoneistoja:

1 H+TPK+S 40,5-43 m2, alk. 692 €/kk
2 H+KK+S, 46-50 m2, alk. 741 €/kk
3 H+K+S, 68-71,5 m2, alk. 913 €/kk
4 H+K+S, 85-88,5 m2, alk. 1123 €/kk

Lue lisää
M2-Kodit Puunhaltijankuja 1 ja 3

Puunhaltijankuja 1 ja 3

Leinelä, Vantaa
Kerrostalo, Rakennusvuosi: 2012

Esimerkkihuoneistoja:

1 H+KT, 36,5-40,5 m2, alk. 788 €/kk
2 H+K, 40-55,5 m2, alk. 838 €/kk
3 H+K+S, 65,5-71 m2, alk. 1055 €/kk

Lue lisää

Asuminen Vantaalla

Uudellamaalla sijaitseva Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki. Kasvava ja kehittyvä Vantaa houkuttelee uusia asukkaita puoleensa. 233 000 asukasta muodostavat viihtyisän kaupungin, jolla on paljon tarjottavaa.

Monet muuttavat Vantaalle alhaisempien asumiskustannuksen perässä. Hinnat ovat kohtuullisemmat kuin toisissa pääkaupunkiseudun kaupungeissa. Lisäksi loistavat kulkuyhteydet ja monipuoliset asuinalueet ovat vakuuttaneet useat Vantaan mahtavuudesta.

Suomen neljänneksi suurin kaupunki

Sopii vauvasta vaariin

Hyvät kulkuyhteydet

Vantaalaiset varmasti kuulevat ajoittain herjausta kotikaupungistaan, mutta vitseistä huolimatta Vantaa on varsin monipuolinen kaupunki. Vantaalta löytyy paljon muualta muuttaneita, mutta myös vantaalaisia jotka ovat käyneet asumassa muualla, mutta veri on vetänyt takaisin Vantaalle.

Vantaalta löytyy paljon rauhallisia asuinalueita kuin myös alueita,  joissa on enemmän menoa ja meininkiä. Kouluja ja päiväkoteja löytyy monipuolisesti ja myös seniorit viihtyvät kaupungissa mainiosti.

Vantaalle kannattaa siis suunnata kun etsit edullisia vuokra-asuntoja hyvien kulkuyhteyksien varrelta ja läheltä luontoa. Tutustu tästä M2-Kotien vapaisiin vuokrakoteihin Vantaalta.

Hyvät kulkuyhteydet

Vantaalta on loistavat kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muihin kaupunkeihin.

Vantaalta on loistavat kulkuyhteydet pääkaupunkiseudun muihin kaupunkeihin. Helsinkiin ja Espooseen pääsee nopeasti niin bussilla kuin junalla, ja myös muihin lähikaupunkeihin kulkeminen on myös helppoa.

Hyvien kulkuyhteyksien ja lyhyiden etäisyyksien vuoksi moni valitsee Vantaan kodikseen, sillä kaupungista pääsee hyvin töihin kauemmaskin. Julkiset kulkuneuvot kulkevat kellon ympäri ja omalla autolla moottoritietä pitkin olet esimerkiksi Helsingissä ketterästi.

Vantaalta löytyy myös suomeen suurin lentokenttä, Helsinki-Vantaan lentoasema, josta pääsee lentäen niin Suomen sisälle kuin ulkomaille.

Jos omaa fillaria ei löydy, on kaupunkipyörä hyvä vaihto. Sen lisäksi, että niillä pääsee tutustumaan eri asuinalueisiin, löytyy Vantaalta myös hyviä polkupyöräreittejä.

Ulkoilumahdollisuudet

Vantaalta löytyy vesistöjä ja vehreyttä, joissa pääset nauttimaan luonnon rauhasta.

Vantaalla pääsee luontoon lähes kotiovelta, sillä kaupungista löytyy paljon lenkkeilypolkuja ja puistoja. Keskuspuisto on myös ihan kulman takana. Luontopolkuja löytyy Tammiston ja Pitkäkosken luonnonsuojelualueilta, sekä esimerkiksi Kuninkaalan Kalkkikalliolta ja Vantaankosken ympäristöstä.

Vantaanjoki on suosittu paikka varsinkin kalastajien keskuudessa. Näissä paikoissa vieraillessa pääsee takuuvarmasti pois kaupungista hälinästä ja palautumaan arjen kiireistä.

M2-Kotien vuokra-asuntoihin ovat lemmikit tervetulleita, joten lenkkeilemään pääsee koiran kanssa helposti metsään tai koirapuistoihin.

Uimaranta löytyy Kuusijärveltä, joka on Vantaan suurin uimaranta. Sieltä löytyy myös uusitut sähkösaunat ja muita aktiviteettimahdollisuuksia. Talvella Kuusijärvellä voi avantouida ja hiihtää hyvin hoidetuilla laduilla. Vetokannaksen uimaranta on myös lapsille hyvin sopiva, sillä siellä löytyy matalampia ja syvempiä kohtia. Leppäkorvessa ja Keravanjoen varrella on myös uimapaikkoja, siellä ei kuitenkaan ole kaupungin valvontaa.

Hakunilan urheilupuisto on myös pääkaupunkiseutulaisten suosikkeja, sillä kesäisin alueella on ulkoilu- ja lenkkeilymaastot ja talvisin hyvät latuverkostot.

Ulkoilusta pääsee siis monipuolisesti nauttimaan ympäri kaupunkia!

Kattavat palvelut ja tapahtumat

Vantaa on vilkas kaupunki, jossa järjestetään paljon tapahtumia ikäluokasta riippumatta.

Tiedekeskus Heureka löytyy Tikkurilasta. Siellä pääsee tutustumaan tieteeseen ja teknologiaan itse tehden ja kokeillen. Tämä on erityisesti lapsiperheiden suosikkipaikka. Taidemuseo Artsista löytyy vaihtuvia nykytaiteen näyttelyitä sekä katu-, graffiti- ja performanssitaidetta.

Martinlaaksossa sijaitsevassa kulttuuritalo Martinuksessa järjestetään erilaisia tapahtumia seminaareista musiikkitilaisuuksiin.

Flamingon viihdekeskus sijaitsee Jumbo-kauppakeskuksen yhteydessä. Sieltä löytyy vaikka mitä; esimerkiksi keilausta, ravintoloita, kylpylä ja Suomen suurin hotelli.

Harrastustoimintaa löytyy Vantaalta paljon, oli kyseessä sitten liikunta-, musiikki- tai käsityöharrastukset. Vantaan kaupunki tarjoaa monipuolisesti kursseja ja workshoppeja, joissa voit kokeilla uusia harrastuksia.

Vantaan kirjastot ovat myös osa Helmet-kirjastoa, jolloin sinulla on käytössäsi pääkaupunkiseudun yli 60 kirjastoa ja liki neljä miljoonaa teosta.

Luontoa ja vehreyttä

Kulttuuritarjontaa

Monipuolisia aktiviteetteja

Vuokra-asuminen Vantaalla

Vantaalta löytyy paljon vuokra-asuntoja, ja verrattuna Helsinkiin hinnat ovat huomattavasti alhaisemmat. Vantaan asuinalueet vaihtelevat, joten vuokrakoteja löytyy kaipasit sitten rauhallisempaa asuinympäristöä tai vilkkaampaa asuinaluetta.

Moni Vantaalle muuttamista harkitseva miettii, että missä on Vantaan parhaat asuinalueet. Vantaan rauhalliset asuinalueet ovat suosittuja, mutta onneksi M2-Kotien valikoimista löytyy paljon valikoimaa erilaisista vuokra-asunnoista eri elämäntilanteisiin.

Myyrmäki on hyvin suosittu alue, siellä on jopa joka neljännen vantaalaisen koti! Asuinalue on kiinnostava yhdistelmä urbaania ja idylliä. Löytyy värikästä katutaidekulttuuria kuin myös omakotitaloalueita ja maaseudun rauhaa. Kattavat palvelut ja liikenneyhteydet ovat varmasti merkittävä syy, miksi useat vantaalaiset valitsevat siellä asumisen. Myyrmäki on kovaa vauhtia kasvava ja kehittyvä alue myös lähitulevaisuudessa.

Martinlaakso on Myyrmäen suuralueen toinen keskus, josta löytyy ostoskeskus, päiväkodit ja koulut, sekä kulttuuritalo Martinus. Martinlaakso on rauhallinen alue, jota ympäröi vehreä luonto.

Hakunilassa on myös luontoa ja vehreyttä, sieltä voit bongata jopa lampaita! Alueella kävellessä melkein unohtaa asuvansa pääkaupunkiseudulla. Hakunilasta löytyy paljon kerrostaloja sekä vuokra-asuntoja. Hakunilan keskustaa uudistetaan ja sinne on suunnitteilla lisää palveluita.

Jokiniemi on rauhallinen ja jopa maalaismainen, sieltä kuitenkin löytyy koulu ja Ammattiopisto Varian toimipiste. Tikkurilan palvelut ovat myös lyhyen matkan päässä.

Tammistossa asuu paljon pariskuntia ja perheitä, asuinalueen vierellä kulkee Tuusulanväylä. Alueella on paljon uusia asuntoja, sekä Tammistonmäen luonnonsuojelualue. Vantaanjoen ympäristö on oivaa ulkoilualuetta. Haltialan kotieläintila tuo iloa niin lapsille kuin aikuisille, siellä kannattaa kaikkien vierailla. Alueella on myös paljon ostosmahdollisuuksia ja myös kauppakeskus Jumbon palvelut ovat lähellä.

Monipuolisia asuinalueita

Alhaiset asumiskustannukset

Paljon vuokra-asuntoja

Vuokra-asunto Vantaalta

M2-Kotien valikoimasta löytyy myös vuokra-asuntoja opiskelijoille. Opiskelijoita kaupunkiin vetää lukiot ja ammattikoulut, sekä ammattikorkeakoulujen Laurean ja Metropolian kampukset. Vuokrayksiöt, vuokrakaksiot ja vuokrakolmiot Vantaalta ovat kysyttyjä, niitä onneksi löytyy hyvin M2-Kotien asuntovalikoimasta.

Vantaalta  löytyy vaikka mitä tekemistä vauvasta vaariin. Löytyy ulkoilualueita, luontopolkuja, teattereita, urheilupuistoa. Kaupungissa asuessa varmasti löytää aina jotain. Jos omat kulmat kyllästyttää, ovat isommat kaupungit kuten Helsinki ja Espoo nurkan takana.

Vantaan kohtuulliset vuokrat mahdollistavat isomman asunnon kuin pystyisit muualla hankkimaan. Vantaa on varsin monipuolinen kaupunki pääkaupunkiseudulla, joka sopii monenlaisiin tarpeisiin.

M2-Kotien asunnot ovat viihtyisiä ja sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin. Käy tutkimassa vuokra-asuntoja Vantaalta.  Jätä hakemus itsellesi sopivaan kohteeseen. Näin voit pian löytää itsesi unelmiesi vuokrakodista Vantaalta!