Vantaalla asut aina lähellä luontoa

Suomen neljänneksi suurin kaupunki Vantaa tarjoaa urbaania asumista luonnon lähellä. Lentokentästään tunnettu kaupunki sisältää useita viihtyisiä ja luonnonläheisiä asuinalueita hyvien kulkuyhteyksien päässä. Asuminen tässä kaupungissa sopii kaikille lapsiperheistä yksineläjiin. M2-Kodit auttavat sinua löytämään parhaat vuokra-asunnot Vantaalta.

Monipuolista asumista Vantaalla

Vantaa muodostuu useista esikaupunkimaisista lähiöistä ilman varsinaista keskustaa ja kaupunki on etenkin lapsiperheiden suosiossa sen monipuolisuuden vuoksi. Rauhalliset asuinalueet ovat mainio paikka kasvattaa lapsia ja samalla kaikki palvelut ovat lähellä.

Matka taittuu Vantaan sisällä ja lähikuntiin helposti niin paikallisbusseilla kuin junallakin. Vantaan sisäistä poikkiliikennettä nopeuttaa vuonna 2015 käyttöönotettu kehärata. Liikkuminen paikasta toiseen onnistuu myös kattavan pyörätieverkoston avulla.

Työpaikkojakin riittää, sillä yritys- ja logistiikkakeskus on sijoittunut kehä III:n varrelle, lentokentän läheisyyteen. Kehä III:n varrelta löytyy myös suuri viihde- ja ostoskeskus. M2-Koteja löytyy tällä alueella muun muassa PakkalastaLeinelästä sekä Tammistosta.

Luonto alkaa kotiovelta

Vantaalla on helppo rentoutua luonnon rauhassa. Monien M2-Kotien ulko-ovelta voit astua suoraan luonnon helmaan. Luonnon lisäksi Länsi-Vantaa tarjoaa risteyskohdat julkisilla kulkuvälineillä useaan suuntaan, täällä oma auto ei ole välttämätön. M2-Kotien Vantaan vuokra-asuntoja löytyy muun muassa MyyrmäestäMartinlaaksosta ja Hämeenkylästä.

Vantaa on tunnettu myös useista taide-, kulttuuri- kuin tiedekeskuksista. Kulttuurin nälkää voi tyydyttää ympäri Vantaata, helmenä Tiedekeskus Heureka Tikkurilassa. M2-Koteja löytyy Tikkurilan läheltä Jokiniemestä. Hieman pohjoisempana HakunilanAsolan, Nissaksen, IlolanSimonkylän tai Metsolan asuinalueet ovat rauhallisia ja perheläheisiä M2-asuinalueita.

Millaiseen asuntoon muuttaisin Vantaalla?

Oletko kiinnostunut asumisesta lähellä työpaikkaasi tai oppilaitostasi? Vai kiinnostaako sinua enemmän hyvät ostosmahdollisuudet tai vaikkapa rullaluistelureitit?

Meiltä M2-Kodeilta löytyy vuokra-asunnot Vantaalta eri kokoisina ja eri sijainneista. Meillä voit asua kompaktisti yksiössä, mukavasti kaksiossa tai suuremmissakin perheasunnoissa. Valikoimastamme löytyy niin viihtyisiä rivitaloja, pohjaratkaisuiltaan tilavia 70-luvun kerrostaloja kuin vastikään valmistuneita kerrostaloja.

Tutustu vapaisiin vuokra-asuntoihimme Vantaalla ja lähetä hakemuksesi jo tänään!