Kaupungin reiluimmat vuokraneliöt

Kuka voi hakea M2-Kodeille asukkaaksi?

M2-Kodeilla on yli 10 000 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Ne ovat tavallisia vuokra-asuntoja, koteja meille kaikille. Mutta koska ne ovat ARA-rahoitteisia, on meidän otettava huomioon asukasvalinnassa muutamia sääntöjä.  

Lue lisää asukasvalinnasta

Rakennutamme uutta

M2-Kodit rakennuttaa vuosittain uusia vuokrakoteja. Tiedot ja hakuajat uudiskohteista ilmoitetaan ennen kohteen valmistumista. Täytä asuntohakemus verkkosivuillamme, jos haluat hakea asuntoa uudiskohteestamme. Jos sinulla on jo voimassa oleva asuntohakemus, voit päivittää hakemustasi verkkosivuillamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asukasvalinnat uudiskohteisiin tehdään hakuaikana vastaanotettujen hakemusten perusteella. Hakuajan jälkeen kohteisiin on jatkuva haku.

Ajankohtaista

Mikä M2-Kodit on?

M2-Kodit on Y-Säätiön kokonaan omistama yhtiö, joka hallinnoi yli kymmentätuhatta asuntoa ympäri Suomea. Tarjoamme vuokrakoteja, joihin asukkailla on varaa. Vuokramme ovat ARAn omakustannusperiaatteen mukaan määritellyt ja aidosti kohtuulliset. Emme tavoittele voittoa.

Y-Säätiö-konsernin ajankohtaiset

Julkaistu:

Haemme koordinaattoria Asunto ensin Verkostokehittäjät-työhön

Oletko asumissosiaalisesta työstä innostuva verkostoituja? Tule meille kehittämään ratkaisuja asunnottomuuden vähentämiseksi! Lue lisää ja hae tehtävää 25.11. mennessä. The post Haemme koordinaattoria Asunto ensin Verkostokehittäjät-työhön appeared first on Y-Säätiö.
Julkaistu:

Haemme sovellusasiantuntijaa

Oletko ratkaisukeskeinen ja yhteistyökykyinen talouden ja tietohallinnon osaaja? Lue lisää ja hae meille sovellusasiantuntijaksi 24.11. mennessä! The post Haemme sovellusasiantuntijaa appeared first on Y-Säätiö.

Tilaa uutiskirjeemme!

Tiedä ensimmäisten joukossa, mitä M2-Kodeilla tapahtuu! Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uudiskohteistamme ja asukastapahtumistamme. Saat myös ajankohtaisia vinkkejä asunnonhakuun ja asumiseen.

Tilaa uutiskirjeAvautuu uuteen ikkunaan