Kaupungin reiluimmat vuokraneliöt

Hae asuntoa Järvenpään uudiskohteesta

Taiteilijatalo

Myllytie 14a A 47

04410 Järvenpää

40,5 m², 2H+KT+PARVI , 6. krs 789 €/kk

Kuka voi hakea M2-Kodeille asukkaaksi?

M2-Kodeilla on yli 10 000 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Ne ovat tavallisia vuokra-asuntoja, koteja meille kaikille. Mutta koska ne ovat ARA-rahoitteisia, on meidän otettava huomioon asukasvalinnassa muutamia sääntöjä.  

Lue lisää asukasvalinnasta

Uudiskohteet

Tavoitteenamme on lisätä kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen määrää kasvukeskuksissa, joissa niistä on pulaa. Vuosittain valmistuu satoja uusia asuntoja eri puolille Suomea. Tutustu rakenteilla oleviin uudiskohteisiimme!

Ajankohtaista

Julkaistu:

Espoon Olarin uudiskohteen hakuaika alkaa

Espoon Olariin valmistuu syksyllä M2-Kotien kerrostalo. Kuusikerroksinen talo pitää sisällään 58 asuntoa loistavalla sijainnilla aivan Iso Omenan palveluiden vieressä. Asuntoja on yksiöistä kolmioihin. Hakuaika alkaa kesäkuussa.
Julkaistu:

Asukaswebinaari: parvekeviljelyn perusteet

Ämpäriperunaa, tomaattia, mansikkaa, herneitä, yrttejä – ilmoittaudu mukaan 24.5. klo 17.30 järjestettävään webinaariin ja ota haltuun parvekeviljelyn perusteet!
Julkaistu:

Grillikausi alkaa

Kesän saapuminen tarkoittaa monelle grillikauden avaamista. Mikä onkaan parempaa, kuin kesäherkkujen nauttiminen omasta grillistä!

Millaista on asua M2-Kodeilla? Tutustu asukastarinoihin

Mikä M2-Kodit on?

M2-Kodit on Y-Säätiön kokonaan omistama yhtiö, joka hallinnoi yli 11 000 asuntoa ympäri Suomea. Tarjoamme vuokrakoteja, joihin asukkailla on varaa. Vuokramme ovat ARAn omakustannusperiaatteen mukaan määritellyt ja aidosti kohtuulliset. Emme tavoittele voittoa.

Miksi valitsisit M2-Kodit?

Y-Säätiö-konsernin ajankohtaiset

Julkaistu:

Tule meille asiakaskokemuspäälliköksi 

Oletko sinä asiakaskokemuksen kehittämisen ammattilainen? Pystytkö yhdistämään organisaation ja asiakkaan tarpeet sekä toteuttamaan laadukkaita asiakaskokemuksia? Jos vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä, niin tule meille asiakaskokemuspäälliköksi!
Julkaistu:

Kevätseminaarissa löydettiin ratkaisut asunnottomuuden poistamiseen

Hallitusneuvotteluiden alla Asunto ensin Verkostokehittäjien kevätseminaarissa syvennyttiin ajankohtaisiin kysymyksiin asunnottomuuden poistamisen tulevaisuuden näkymistä. Teemaa käsiteltiin eri näkökulmista päivän puheenvuoroissa sekä paneelikeskustelussa. Seminaarin yhteydessä julkaistiin lisäksi kannanotto, jonka allekirjoittajat haluavat tulevalle hallituskaudelle asunnottomuuden poistamiseen tähtäävän asunnottomuusohjelman. Asunnottomuuden poistaminen on mahdollista Y-Säätiön entinen toimitusjohtaja ja Tampereen yliopiston työelämäprofessori Juha Kaakinen esitteli seminaarissa ympäristöministeriön tilaamaa selvitystä asunnottomuuden poistamisesta. […]
Julkaistu:

Haemme vuokravalvojaa

Oletko tarkka ja oma-aloitteinen vuokravalvonnan ammattilainen? Tule meille Hakaniemeen vuokravalvojaksi!

Tilaa uutiskirjeemme!

Tiedä ensimmäisten joukossa, mitä M2-Kodeilla tapahtuu! Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uudiskohteistamme ja asukastapahtumistamme. Saat myös ajankohtaisia vinkkejä asunnonhakuun ja asumiseen.

Tilaa uutiskirjeAvautuu uuteen ikkunaan