Asuinalueet

Meistä jokainen on oikeutettu omaan kotiin, riippumatta elämäntilanteesta tai palkkapussin koosta. M2-Kodeilta löydät kaupungin reiluimmat neliöt yli 30 paikkakunnalta.

Tarjoamme järkihintaista ja vaivatonta vuokra-asumista ilman vakuutta. Tutustu asuinalueisiin ja hae asukkaaksi jo tänään!

Vapaat vuokra-asunnotAvautuu uuteen ikkunaan Miksi M2-Kodit?Avautuu uuteen ikkunaan
Julkaistu:

Viikki asuinalueena

Historiallisen maaseutumaiseman ja modernin, ekologisen asumisen yhdistävä Viikki tarjoaa asukkailleen sekä rauhaa että aktiviteetteja. Viikki tunnetaan mm. Helsingin yliopiston kampuksen ympärille rakentuneesta Tiedepuistosta ja monia eksoottisia lajeja esittelevästä Viikin puulajipuistosta. Lue lisää!
Julkaistu:

Pakkala asuinalueena

Backaksen kartanosta nimensä saanut Pakkala on yksi Vantaan suurimmista asuinalueista. Vaikka aluetta on 2000-luvulla rakennettu kiihtyvää tahtia, se on silti onnistunut säilyttämään rauhallisuutensa ja luonnonläheisyytensä. Tutustu ja hae asukkaaksi!
Julkaistu:

Hakunila asuinalueena

Kun haluat liikkua luonnossa ja taittaa matkat julkisilla, harkitse Hakunilaa asuinalueena! M2-Kotien asuntoja sijaitsee Hakunilassa mm. lapsiperheiden suosimalla pientaloalueella Saagatiellä. Monet asunnoista on remontoitu täysin uuteen uskoon vuonna 2022. Tutustu ja hae asukkaaksi!
Julkaistu:

Martinlaakso asuinalueena

Millainen on Martinlaakso asuinalueena? Martinlaakso eli Martsari tunnetaan perinteikkäänä lähiönä, mutta viime vuosina alue on saanut uutta virtaa muun muassa Kehäradan ja uudistetun kauppakeskuksen ansiosta. Lue lisää!