Asukastarina: Ida ja Joel, Vantaa

Millaista on asua M2-Kodeilla? Annetaan asukkaidemme kertoa!

Tässä artikkelissa ääneen pääsevät Ida ja Joel. Artikkeli on alun perin julkaistu M2-lehdessä 2/2019.

Asukkaat: Iida Seppälä, 20,ja Joel Seppälä, 23

Asuinpaikka: M2-Kotien asunto, Ilola, Vantaa

Asunto: 2 h + k + s, 63,5 m2

Muuttaneet taloon: heinäkuussa 2019

Yhteisessä pesässä

”Meillä kävi törkeän hyvä tuuri, kun saimme tämän asunnon. M2-Kotien Koti kuntoon -remontin jäljiltä kotimme on käytännössä uusi ja kaksioksi tämä on mahtavan kokoinen. Parasta on se, että asumme maan tasossa ja meillä on oma pieni piha.

Hankimme ehkä jossain vaiheessa koiran – spanielin tai kultaisennoutajan, kunhan pääsemme yhteisymmärrykseen rodusta – ja sen opettaminen sisäsiistiksi on paljon helpompaa, kun koiran voi vain nostaa ulos pissille. Samoin jos saamme jossain vaiheessa lapsen, vaunuilla pääsee helposti sisään pihan kautta.

Menimme naimisiin viime kesänä ja tämä on ensimmäinen, yhteinen kotimme. Osin sisustaminen on vielä kesken ja esimerkiksi keittiöön on tulossa suurempi pöytä ja paremmat tuolit. Mietimme sisustusratkaisuja yhdessä, mutta lopullisen päätöksen hankinnasta tekee se, joka sattuu löytämään sopivan lampun tai maton.

Viihdymme kotona parhaiten makuuhuoneessa. Nallet ovat yhteinen juttumme. Olemme hankkineet niitä lahjaksi toisillemme. Sängyn yläpuolella on Iidan äidin tekemä sisustustaulu, johon hän on kiinnittänyt led-valot.”

Vapaat vuokra-asunnot Vantaalla

 

M2-Kotien Koti kuntoon -remontin jäljiltä kotimme on käytännössä uusi ja kaksioksi tämä on mahtavan kokoinen. Parasta on se, että asumme maan tasossa ja meillä on oma pieni piha.

Sauna on kodin sydän

 

”Sauna lämpiää meillä useamman kerran viikossa. Meillä käy paljon kavereita kylässä ja saunomme usein porukalla. Pihalle on hauska mennä vilvoittelemaan ja vaikka grillaamaan. Sauna on kodin sydän.”

Näin haet M2-Kodeille

Teksti Leena Filpus, kuvat Susa Junnola

7 hyvää syytä muuttaa M2-Kodeille 

Meistä jokainen on oikeutettu omaan kotiin, riippumatta elämäntilanteesta tai palkkapussin koosta. Kun muutat M2-Kodeille, rahaa jää myös elämiseen.

Tarjoamme kaupungin reiluimmat vuokraneliöt opiskelijoille, perheille, nuorille aikuisille, työssäkäyville, eläkeläisille ja haastavassa elämäntilanteessa oleville.

Miksi M2-Kodit? 

Etsi asuntoja