Vuokra-asunto Olarissa on suosittu valinta monelle Espoon alueen asunnon etsijälle, sillä alueelta on hyvät liikenneyhteydet muualle pääkaupunkiseudulle. Olari sopii hyvin niin lapsiperheille kuin yksin asuville. 

Nuorisoasunto

Keelkorvenkuja 3

Olari, 02210 Espoo

29 m², 1H+KT
Valmistumisvuosi: 2019
Kerros: 4 Talossa on hissi Vapautuu 1.10.2023
580 €/kk

Vuokra-asunnot Olarissa Espoossa

Vuokra-asunnot Olarissa tarjoavat hyvää asumista keskellä Espoota. Olari sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella lähellä Iso Omenan ostoskeskusta. Vuokra-asunto Olarista on hyvä valinta sinulle, joka haluat asua vihreässä kaupunginosassa, mistä löytyy kaikki oleellinen hyvään arkeen. Muutto Olariin tuo mukanaan hyvät palvelut ja yhteydet muualle pääkaupunkiseudulle.

Kaikki M2-Kotien talot

Vuokra-asunnot Olari

Pihatörmä 2

Olari 02240 Espoo

Valmistumisvuosi: 2023

Kerrostalo, 58 asuntoa

Vuokra-asunnot Olarissa ovat hyvien palveluiden lähellä

Vuokra-asunnot Olarin alueella ovat lähellä hyviä palveluita. Kävelymatkan päässä löytyvät kattavat päivittäispalvelut, päiväkodit ja koulut. Prisma on lähellä ja M2-Kotien vuokra-asunnot Olarissa sijaitsevat Kauppakeskus Iso Omenasta reilun parin kilometrin päässä. Läheltä löytyy myös uimahalli sekä useampi kuntosali. Espoon Keskuspuiston ulkoilumaastot sekä frisbeegolfrata ovat myös kävelymatkan päässä. 

Olarin vuokra-asunnot hyvien liikenneyhteyksien päässä

Olarin vuokra-asunnot sijaitsevat keskellä Espoota ja sieltä on hyvät kulkuyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua sekä julkisilla että omaa autoa käyttäen. M2-Kotien vuokra-asunnot Olarissa sijaitsevat vain 300 metrin päässä lähimmästä bussipysäkistä ja Länsimetrolle on matkaa vajaat kolme kilometriä. Länsiväylä ja Turunväylä sekä Kehä 2 eivät ole kaukana ja ne helpottavat autoilijan liikkumista . Myös pyörä on hyvä kulkuneuvo alueella ja sillä teet hyvin päivittäiset ostosmatkat ja saat hyötyliikuntaa työmatkoihin.