Vuokra-asunto Asemantaustassa on suosittu valinta monelle Lahden alueen asunnon etsijälle, sillä alue sijaitsee Lahden rautatieaseman lähellä lähellä hyviä yhteyksiä ja palveluita.

Nuorisoasunto

Kaarikatu 9

Asemantausta, 15100 Lahti

47 m², 2H+KT
Valmistumisvuosi: 2003
Kerros: maantaso Talossa ei ole hissiä Vapaa
581 €/kk

Vuokra-asunnot Asemantaustan alueella

Vuokra-asunto Asemantaustan alueella Lahdessa sopii erityisesti niille, jotka arvostavat hyviä yhteyksiä ja palveluiden läheisyyttä. M2-Kotien vuokra-asunnot Asemantaustassa ovat lähellä Lahden rautatieasemaa, mistä pääsee kätevästi liikkumaan pääkaupunkiseudulle ja matkakeskuksesta pääsee kätevästi bussilla Lahden lähialueille. Asemantaustassa löytyy kouluja, päiväkoteja ja liikuntamahdollisuuksia koko perheelle.

M2-Kotien vuokra-asunnot Lahdessa muilla alueilla

M2-Kotien vuokra-asunnot Asemantaustan alueella lähellä Lahden keskustaa  ovat suosittuja ja siksi kannattaa tutustua muihin vuokra-asuntoihin Lahdessa. 

M2-Kotien vuokra-asunnot Lahdessa

Kaikki M2-Kotien talot

Vuokra-asunnot Asemantausta

Kaarikatu 9

Asemantausta 15100 Lahti

Valmistumisvuosi: 2003

Luhtitalo, 38 asuntoa

Vasamakatu 6-8

Asemantausta 15100 Lahti

Valmistumisvuosi: 1992

Luhtitalo, 6 asuntoa

Nuolikatu 10

Asemantausta 15100 Lahti

Valmistumisvuosi: 1995

Kerrostalo, 35 asuntoa

Vuokra-asunnot Asemantaustassa ovat lähellä hyviä palveluita

Vuokra-asunnot Asemantaustassa sopivat niille, jotka haluavat asua lähellä Lahden keskustan ja Launeen palveluita. M2-Kotien Asemantaustan vuokra-asunnot eivät ole kaukana myöskään alueen päiväkodeista ja kouluista.  Alueella sijaitsee myös SOL Areena jääkiekkoharrastajille ja Launeen keskuspuistossa pääsee reippailemaan ja lenkkeilemään. 

Asemantaustan vuokra-asunnot hyvien liikenneyhteyksien päässä

M2-Kotien vuokra-asunnot Asemantaustassa ovat lähellä Lahden matkakeskusta ja rautatieasemaa. Alue on kasvattanut suosiotaan erityisesti niille, jotka kulkevat työ- tai koulumatkansa pääkaupunkiseudun suuntaan. Junamatka Tikkurilaan kestää lyhimmillään reilut puoli tuntia ja Helsingin keskustaan vähän yli tunnin. Lahden matkakeskuksesta pääsee kätevästi bussilla Lahden lähialueille ja Asemantaustan kautta kulkee sekä kauko- että paikallisliikenteen linja-autoja. 

Päivittäisiin koulu-, työ ja ostosreissuihin paras kulkuväline on polkupyörä, sillä alueen kevyen liikenteen väylät ovat hyvin hoidettuja ja turvallisia.