Vuokra-asunto Kartanossa on suosittu valinta monelle Lahden alueen asunnon etsijälle, sillä alue sijaitsee lähellä Lahden keskustaa ja viheralueita. 

Vuokra-asunnot Kartanossa

Vuokra-asunto Kartanossa Lahdessa sopii erityisesti niille, jotka arvostavat asumista lähellä Lahden keskustaa rauhallisella alueella. M2-Kotien vuokra-asunnot Kartanossa sijaitsevat lähellä oppilaitoksia ja kouluja. Kaukana eivät ole myöskään Kauppakeskus Sykkeen palvelut ja kaupat. Monet Kartanon asukkaat arvostavat myös hyviä liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia.

Kaikki M2-Kotien talot

Vuokra-asunnot Kartano

Vuokra-asunnot Kartanossa ovat lähellä hyviä palveluita

Vuokra-asunnot Kartanossa sopivat niille, jotka haluavat asua lähellä luontoa, mutta samaan aikaan lyhyen matkan päässä Lahden keskustan sykkeestä. Kartanon lähellä on paljon kauppoja ja varsinkin Kauppakeskus Syke ja sen lähellä olevat kaupat tarjoavat kaiken tarpeellisen jokapäiväiseen elämiseen. Kartanon vuokra-asuntojen lähellä on paljon kouluja, kuten Salpausselän koulu, Lahden lyseon peruskoulu ja lukio, sekä koulutuskeskus Salpaus. Kartano on myös monen opiskelijan suosikkikohde lähellä sijaitsevat Lahden ammattikorkeakoulun takia. 

Vuokra-asunnot Kartanossa, lähellä Lahden keskustaa houkuttelevat myös läheisten virkistysmahdollisuuksien vuoksi. Lanupuisto, Lahden satama, Pikku-Vesijärven puisto sekä Vesijärven rannat houkuttelevat liikkumaan ulkona.

Kartanon vuokra-asuntojen liikenneyhteydet

M2-Kotien vuokra-asunnot Kartanossa ovat lähellä Lahden keskustaa kauppatorilta kilometrin verran pohjoiseen. Omaa autoa ei oikeastaan tarvitse, vaan päivittäiset matkat teet kätevästi kävellen tai polkupyörällä. Paikallisliikenteen bussit kulkevat myös läheltä.