Vuokra-asunto Niemessä on suosittu valinta monelle Lahden alueen asunnon etsijälle, sillä Niemi sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa ja Lahden satamaa.

Korkeakatu 4

Niemi, 15140 Lahti

85 m², 4H+K+S
Valmistumisvuosi: 1997
Kerros: 4 Talossa on hissi Vapautuu 1.3.2023
1105 €/kk

Vuokra-asunnot Niemen kaupunginosassa Lahdessa

M2-Kotien vuokra-asunto Niemen kaupunginosassa lähellä Lahden keskustaa on suosittu valinta monille Lahden alueen asuntoa etsivälle. Lahden vuokra-asunnot Niemessä ovat hyvällä sijainnilla keskustan pohjoispuolella ja lähellä satamaa. Monille asunto Niemessä on haluttu myös hyvien palveluiden ja ulkoilumahdollisuuksien takia. Muutto Niemen alueelle M2-Kotien vuokra-asuntoon tarjoaa hyvää asumista, hyvällä sijainnilla kohtuulliseen hintaan.

M2-Kotien vuokra-asunnot Lahdessa muilla alueilla

M2-Kotien vuokra-asunnot Niemen alueella lähellä Lahden keskustaa  ovat suosittuja ja siksi kannattaa tutustua muihin vuokra-asuntoihin Lahdessa.

M2-Kotien vuokra-asunnot Lahdessa

Kaikki M2-Kotien talot

Vuokra-asunnot Niemi

Korkeakatu 4

Niemi 15140 Lahti

Valmistumisvuosi: 1997

Kerrostalo, 36 asuntoa

Kaupunginosan Niemi vuokra-asunnot Lahdessa ovat lähellä hyviä palveluita

Kaupunginosana Niemi ja vuokra-asunnot lähellä Lahden keskustaa tarjoavat hyvät päivittäin tarvitsemasi palvelut. M2-Kotien vuokra-asunnot Niemessä sijaitsevat lähellä Lanupuiston ulkoilualuetta ja kävelymatkan päässä keskustan liikkeitä. Niemen vuokra-asunnot ovat myös lähellä Kauppakeskus Sykettä. Kävelymatkan päässä löytyvät myös kattavat päivittäispalvelut, päiväkodit ja muut palvelut. Lahden sataman ympäristöstä on muodostunut lahtelaisten kesäinen olohuone ja sieltä löytyy myös paljon kiinnostavaa tekemistä ja näkemistä, sekä monia ravintoloita.

Niemen vuokra-asunnot hyvien liikenneyhteyksien päässä

Vuokra-asunnot Niemen alueella Lahden keskustan lähellä sopivat hyvin myös niille, joilla ei ole jokapäiväiseen liikkumiseen autoa käytössään. Bussiyhteydet toimivat hyvin ja keskustaan pääsee kätevästi joko jalan tai polkupyörällä.