Pääkuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva

Saagatie 12

Hakunila, 01200 Vantaa

Remontoitu
Asuntoja
61 kpl
Tyyppi
Kerrostalo
Valmistumisvuosi
1994
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
1994
Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Osoitteessa Saagatie 12 sijaitseva viihtyisä pienkerrostalo on valmistunut 1990-luvulla ja remontoitu Koti kuntoon -remontin myötä 2022. Koti kuntoon -remontissa asunnoista tulee uudenveroisia, sillä talon kaikki asunnot saavat uudet pinnat, kodinkoneet ja vesikalusteet. Kylpyhuoneet laatoitetaan ja lattiat saavat uuden raikkaan ulkonäön näyttävän ja helppohoitoisen vinyylilankun myötä.

Pienkerrostalo sijaitsee rauhallisessa paikassa päättyvän kadun päässä. Tarjolla on erinomaiset yhteistilat, sillä vuokraan sisältyy talopesulan sekä kuivaushuoneen lisäksi asukkaiden käyttöön suunniteltu asukastila. Kaikissa asunnoissa on oma sauna sekä parveke tai asuntopiha. Asukkailla on käytössään myös asuntokohtaiset irtaimistovarastot sekä erillinen ulkoiluvälinevarasto. Hissi löytyy rapuista A ja C.

Hakunila asuinalueena

2015 vuoden kaupunginosaksi valitussa Hakunilassa asut monipuolisten harrastusmahdollisuuksien ympäröimänä. Alueella on useita päiväkoteja, eri asteisia kouluja ja muita palveluita mm. sosiaali- ja terveyskeskus sekä neuvola unohtamatta päivittäistavarakauppoja. Hyvät yhteydet pääväylille ja kattava julkinen liikenne takaavat helpon liikkumisen. Lisäksi suunnitteilla on pikaraitiotie Tikkurilan suuntaan. Kohde sijaitsee HSL:n vyöhykkeellä C.

Hakunilassa sijaitsee myös suosittu urheilupuisto, josta löytyvät monipuoliset puitteet liikkumiseen, mm. lenkkipolut, hiihtoladut ja -stadion, uimahalli, kuntosali, skeittipuisto yms. Suurhakunilan alueelta löytyy myös suosittu ulkoilualue Kuusijärvi, jossa voi käydä mm. uimassa, ulkoilemassa sekä rantasavusaunomassa. Lähellä sijaitsevat myös Sipoonkorven kansallispuisto sekä Håkansbölen kartanoalue.

Saagatie 12:n asunnot

Asuntoja on 61. Ne ovat kooltaan 40,5–88,5 m2. Talossa on yksiöitä, kaksioita ja suurempia kolmen ja neljän huoneen asuntoja niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Lattiat ovat helppohoitoista vinyylilankkua. Keittiöt on varustettu keraamisella liedellä, astianpesukoneella sekä jääkaappi-pakastimella. Erityisesti kesäaikaan iloa tuovat myös huoneistoihin kuuluvat huoneistopihat ja lasitetut parvekkeet. Asunnoissa on oma sauna.

DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys, vesi ja talopesulan käyttö sisältyvät vuokraan. Kohteessa on varallisuusrajat.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Saagatie 12, Hakunila, 01200 Vantaa
Asuntojen lukumäärä
61
Energialuokka
E2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talopesula
Ilmainen talopesula

Huoltoyhtiön tiedot

  • M2-kiinteistöpalvelut
  • m2.kiinteistohuolto@ysaatio.fi
  • 09 7742 5545
  • Valtuustokatu 4 (sisäänkäynti Jokiniemenkadun puolelta), 01370 Vantaa

Sijainti

Google maps

Kuvia asunnoista

Varallisuusrajat Vantaa

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 61000 € group 76000 € groups 102000 € 4x person 112000 € 5x person 122000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaat asunnot tästä talosta

Huoneistotyypit tästä talosta

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.