Vapaat vuokra-asunnot , Martinlaakso

Vuokra-asunto Martinlaaksossa on suosittu valinta monelle Vantaan alueen asunnon etsijälle. Martinlaakso on perinteinen asuinalue, jonka asuinkanta on viime vuosina uudistunut. 

Hakuehdoilla ei tällä hetkellä löytynyt yhtään vapaata asuntoa. Huomaathan, että voit hakea myös asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana. Asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta..

Vuokra-asunnot Martinlaaksossa Vantaalla Martinlaakson vuokra-asunnot ovat hyvien yhteyksien päässä Länsi-Vantaalla. Perinteinen lähiö on nykyään viihtyisä ja rauhallinen alue ja Martinlaakson vuokra-asuntojen hintataso on kohtuullinen. Martinlaaksossa viihdytään hyvin, sillä siellä löytyvät palvelut ja vapaa-ajan viettämisen mahdollisuudet lähietäisyydellä. Martinlaaksosta, eli Martsarista ovat maailmalle ponnistaneet monet kuuluisuudet, kuten Mika Häkkinen, Mika Salo ja Amorphis. 

M2-Kotien vuokra-asunnot Vantaalla muissa kaupunginosissa

Martinlaakso on suosittu asuinalue ja siksi kannattaa tutustua vuokra-asuntoihin Vantaalla ja sen muissa kaupunginosissa. 

M2-Kotien vuokra-asunnot Vantaalla

Kaikki M2-Kotien talot

Martinlaakso

Laajaniitynkuja 5

Martinlaakso 01620 Vantaa

Valmistumisvuosi: 2018-2022

Kerrostalo, 224 asuntoa

Vuokra-asunnot Martinlaaksossa ovat hyvien palveluiden lähellä

Vuokra-asunnot Martinlaaksossa sopivat niille, jotka haluavat nauttia alueen rauhallisuudesta ja samaan aikaan asua lähellä palveluita. M2-Kotien Martinlaakson vuokra-asunnot ovat lähellä Martinlaakson koulua eikä Raappavuoren ulkoilualueelle ole pitkä matka. Martinlaaksosta löytyy myös uimahalli, ruokakauppoja ja kultuuritalo Martinus. Martinlaakso on myös lähellä Myyrmäkeä ja sen ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. 

Martinlaakson vuokra-asunnot ja liikenneyhteydet

Martinlaakso sijaitsee Vantaan länsiosassa kehäradan varrella ja juna onkin suosittu tapa liikkua Helsinkiin ja muualle Vantaalle. Martinlaakson vuokra-asunnot ovat myös hyvien bussilinjojen varrella. Martinlaaksosta on suorat bussivuorot esimerkiksi Leppävaaraan, Espoon keskukseen ja Tikkurilaan. Autoilijalle Martinlaakso sopii hyvin, sillä esimerkiksi Hämeenlinnanväylä ja Kehä III ovat lähellä. Pyöräilijöille Martinlaakson vuokra-asunnot sopivat myös hyvin, sillä alueen pyöräreitit ovat erinomaiset. Alueen kouluihin esimerkiksi pääsee hyvin joko kävellen tai polkupyörällä.