Vuokra-asunto Jokiniemessä on suosittu valinta monelle Vantaan alueen asunnon etsijälle, sillä alue sijaitsee Tikkurilan yhteydessä lähellä hyviä yhteyksiä ja palveluita.

Valtuustokatu 4

Jokiniemi, 01370 Vantaa

46 m², 2H+KK
Valmistumisvuosi: 1991
Kerros: 5 Talossa on hissi Vapautuu 1.7.2023
865 €/kk

Viljo Sohkasen katu 4

Jokiniemi, 01370 Vantaa

69 m², 3H+K
Valmistumisvuosi: 1991
Kerros: 3 Talossa ei ole hissiä Vapaa
975 €/kk

Viljo Sohkasen katu 4

Jokiniemi, 01370 Vantaa

67 m², 3H+K
Valmistumisvuosi: 1991
Kerros: 2 Talossa ei ole hissiä Vapaa
997 €/kk

Valtuustokatu 4

Jokiniemi, 01370 Vantaa

75 m², 3H+K
Valmistumisvuosi: 1991
Kerros: 4 Talossa ei ole hissiä Vapaa
1118 €/kk

Vuokra-asunnot Jokiniemessä

Vuokra-asunto Jokiniemessä, Tikkurilan kupeessa sopii erityisesti niille, jotka arvostavat hyviä yhteyksiä ja palveluiden läheisyyttä. Käytännössä Jokiniemen  vuokra-asunnot löytyvät Tikkurilan alueella junaradan itäpuolella ja siksi siitä on tullut suosittu kohde kaikenikäisille. Jokiniemessä löytyy kouluja, päiväkoteja ja liikuntamahdollisuuksia koko perheelle. Jokiniemen vuokra-asunnot ovat myös lähellä ulkoilumaastoja. 

Kaikki M2-Kotien talot

Vuokra-asunnot Jokiniemi

Valtuustokatu 4

Jokiniemi 01370 Vantaa

Valmistumisvuosi: 1991

Kerrostalo, 66 asuntoa

Vuokra-asunnot Jokiniemessä ovat lähellä hyviä palveluita

Vuokra-asunnot Jokiniemessä sopivat niille, jotka haluavat asua lähellä Tikkurilan palveluita. M2-Kotien Jokiniemen vuokra-asunnot sijaitsevat lähellä kauppakeskus Dixiä ja muita alueen palveluita ja ostosmahdollisuuksia. Jokiniemestä löytyy myös päiväkoteja ja kouluja. Jokiniemen koulukampuksen alueella löytyy Jokiniemen yhtenäiskoulu, Tikkurilan lukio, sekä ammattiopisto Varian toimipiste. Liikuntamahdollisuudet Jokiniemessä ovat myös mainiot, sillä Dixin alueelta löytyy monia kuntosaleja ja Hiekkaharjun liikuntapuistossa voi harrastaa monia eri urheilulajeja. Jokiniemestä löytyy myös hyviä ulkoilureittejä lenkkeilijöille ja reippailijoille. 

Jokiniemen vuokra-asunnot hyvien liikenneyhteyksien päässä

M2-Kotien Jokiniemen vuokra-asunnot sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä. Sekä Tikkurilan, että Hiekkaharjun rautatieasemat sijaitsevat kävelymatkan päässä ja liikkuminen on kätevää Helsinkiin ja muualle Vantaan alueella. Päivittäisiin koulu- ja ostosreissuihin paras kulkuväline on polkupyörä, sillä alueen kevyen liikenteen väylät ovat Vantaalla hyvin hoidettuja ja turvallisia.