Pääkuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva

Malagankatu 3

Jätkäsaari, 00220 Helsinki

Asuntoja
49 kpl
Tyyppi
Kerrostalo
Valmistumisvuosi
2017
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
2017
Vuokraan sisältyy Elisan 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Jallukka sijaitsee merellisessä ja urbaanissa Jätkäsaaressa. Helsingin keskusta on vain lyhyen raitiovaunu- tai kävelymatkan päässä.

Asuntojen koot vaihtelevat 30 neliön yksiöstä 75,5 neliöiseen neliöön. Huoneistoista 49 on M2-Kotien vuokra-asuntoja ja 25 ELMU rs:n omistamia, musiikkialan ammattilaisille suunnattuja vuokra-asuntoja. ELMU vastaa omistamiensa asuntojensa asukasvalinnasta ja vuokrauksesta.

Rakennus muodostuu kahdesta siivestä, joiden välissä on hissillinen porrashuone. Maan tasolla sijaitsevassa kerroksessa on kahdessa tasossa olevia asuntoja, joilla on ikkunat molempiin suuntiin ja omat sisäänkäynnit pihan sekä kadun puolelta. Kerrosten 7-8 asuntoihin on käynti avoimelta luhtikäytävältä. Myös Malagankadun puoleisessa siivessä on avoin luhtikäytävä kerroksissa 2-7.

Kaikissa asunnoissa on parveke. Asuntojen lattiat ovat harmaasävyistä laminaattia, kylpyhuoneissa on harmaat keraamiset laatat. Asuntojen kaapistojen ja laatikostojen ovet sekä työpöytätasot ovat laminaattia. Liedet ovat 4-levyisiä keraamisia liesiä. Kylmäkalusteena asunnoissa on jääkaappipakastin.

Vuokraan sisältyy ELISA 50 Mbit/s laajakaista. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja tasataan kaksi kertaa vuodessa. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Malagankatu 3, Jätkäsaari, 00220 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
49
Energialuokka
B2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Huoneistovarastot
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Huoltoyhtiön tiedot

  • Kotikatu Oy / Jätkäsaari
  • jatkasaari@kotikatu.fi
  • 010 270 8890
  • Atlantinkatu 7, 00200 Helsinki

Sijainti

Google maps

Kuvia asunnoista

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 99000 € group 138000 € groups 231000 € 4x person 236000 € 5x person 241000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Vapaat asunnot tästä talosta

Huoneistotyypit tästä talosta