Malagankatu 3

Jätkäsaari, 00220 Helsinki

Pinta-ala
42,5 m²
Tyyppi
2H+KK
Vuokra
867.3 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Vapautumassa:
4.1.2022
Kerros:
5

Talossa on hissi.

Sijainti

Kohteen tiedot

Jallukka sijaitsee merellisessä ja urbaanissa Jätkäsaaressa. Helsingin keskusta on vain lyhyen raitiovaunu- tai kävelymatkan päässä.

Asuntojen koot vaihtelevat 30 neliön yksiöstä 75,5 neliöiseen neliöön. Huoneistoista 49 on M2-Kotien vuokra-asuntoja ja 25 ELMU rs:n omistamia, musiikkialan ammattilaisille suunnattuja vuokra-asuntoja. ELMU vastaa omistamiensa asuntojensa asukasvalinnasta ja vuokrauksesta.

Rakennus muodostuu kahdesta siivestä, joiden välissä on hissillinen porrashuone. Maan tasolla sijaitsevassa kerroksessa on kahdessa tasossa olevia asuntoja, joilla on ikkunat molempiin suuntiin ja omat sisäänkäynnit pihan sekä kadun puolelta. Kerrosten 7-8 asuntoihin on käynti avoimelta luhtikäytävältä. Myös Malagankadun puoleisessa siivessä on avoin luhtikäytävä kerroksissa 2-7.

Kaikissa asunnoissa on parveke. Asuntojen lattiat ovat harmaasävyistä laminaattia, kylpyhuoneissa on harmaat keraamiset laatat. Asuntojen kaapistojen ja laatikostojen ovet sekä työpöytätasot ovat laminaattia. Liedet ovat 4-levyisiä keraamisia liesiä. Kylmäkalusteena asunnoissa on jääkaappipakastin.

Vuokraan sisältyy ELISA 10 Mbit/s laajakaista. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja tasataan kaksi kertaa vuodessa. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Huoneistossa on lasitettu parveke.

Tupakointi on kielletty kaikissa kiinteistön sisätiloissa.

Talon tiedot

Sijainti
Malagankatu 3, Jätkäsaari, 00220 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
49
Energialuokka
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Huoneistovarastot
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 100000 € group 123000 € groups 188000 € 4x person 193000 € 5x person 198000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.