Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Laivalahdenkaari 18, Kaivolahdenkatu 5

Herttoniemi, 00810 Helsinki

Remontoitu
Tyyppi
4H+K+S
Pinta-ala
108 m²
Vuokra
1674 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Vapaa
Kerros:
5

Talossa on hissi. Huoneistossa oma sauna. Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Osoitteessa Laivalahdenkaari 18, Kaivolahdenkatu 5 kävelymatkan päässä metroasemalta sijaitseva kerrostalokohde on valmistunut vuonna 1992 ja peruskorjattu vuonna 2021. Remontin yhteydessä asunnoista tuli uudenveroisia, sillä talon kaikkien asuntojen pinnat, kodinkoneet ja vesikalusteet uusittiin. Kylpyhuoneet laatoitettiin ja asuntojen lattioistakin tuli näyttävän näköiset ja helppohoitoiset vinyylilankun myötä. Peruskorjauksen myötä kaikista asunnoista löytyy oma astianpesukone.

Oman kodin neliöiden lisäksi asukkailla on käytössään hyvät säilytystilat: irtaimistovarastot, kylmä ulkovarasto, lastenvaunuvarastot ja ulkoiluvälinevarastot. Pyykinpesu onnistuu maksuttomassa pesutuvassa kuivaushuoneineen.

Herttoniemi asuinalueena

Herttoniemi on ensimmäisiä metropysäkkejä itäisellä puolella Helsinkiä. Metroyhteyden vuoksi liikenneyhteydet ovat erityisen sujuvat Helsingin sisällä ja Helsingistä Espooseen.

Liikenneyhteyksien lisäksi palvelut ovat lähellä. Herttoniemestä löytyy muun muassa uudistettu kauppakeskus Hertsi kattavine palveluineen Prismasta kirjastoon. Lähistöllä on lisäksi Lidl sekä McDonalds.

Lähin uimaranta löytyy Mustikkamaalta, josta löydät uimarannan lisäksi kiipeilypuiston. Sinne pyöräilee noin 10 minuutissa. Mustikkamaan kautta on kulku myös Korkeasaaren eläintarhaan. Herttoniemeläiset järjestävät vuosittain mukaansa tempaavia tapahtumia alueella asuville asukkaille.

Herttoniemestä löytyvät laadukkaat ja hyvämaineiset koulut. Yläasteella voit opiskella painotetusti liikuntaa tai latinan kieltä yleisluokkien lisäksi. Harrastusmahdollisuuksia merenläheinen kaupunginosa tarjoaa moneen lähtöön.

Herttoniemestä löytyy niin vanhempaa kuin uudempaa rakennuskantaa sekä pientaloja että kerrostaloja. Monipuolinen Herttoniemi palveleekin asukkaitaan monenlaisissa eri elämäntilanteissa.

Laivalahdenkaari 18, Kaivolahdenkatu 5 asunnot

Asuntoja on 99. Ne ovat kooltaan 23,5–120 m2. Taloissa on sekä yksiöitä, kaksioita, kolmioita että reilunkin kokoisia perheasuntoja. Useammasta asunnosta löytyy lisäksi oma sauna.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Lattiat ovat helppohoitoista vinyylilankkua. Keittiöt on varustettu keraamisella liedellä, astianpesukoneella sekä jääkaappi-pakastimella. Erityisesti kesäaikaan iloa tuovat myös huoneistoihin kuuluvat parvekkeet ja muutamasta asunnosta parvekkeen sijaan pienet asuntopihat. Suojaisalla sisäpihalla sijaitsee viihtyisä lasten leikkipaikka.

Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s laajakaista. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Kohteessa on varallisuusrajat. Talot ovat savuttomia eli tupakointi on kielletty talon kaikissa sisätiloissa, myös parvekkeilla.

Talon tiedot

Sijainti
Laivalahdenkaari 18, Kaivolahdenkatu 5, Herttoniemi, 00810 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
99
Energialuokka
C2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kylmä ulkovarasto
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 99000 € group 138000 € groups 231000 € 4x person 236000 € 5x person 241000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita neliöitä paikasta Helsinki