Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Mesenaatintie 8,10,12

Munkkivuori, 00350 Helsinki

Remontoitu
Tyyppi
2H+K
Pinta-ala
53 m²
Vuokra
974 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Kerros:
1

Kohteen tiedot

Tiiliverhoillut pienkerrostalot sijaitsevat meren tuntumassa ja hyvien palveluiden läheisyydessä.

Osassa asunnoissa on omat pihat. Asukkaiden yhteiskäytössä on kerhohuone, kuntosali sekä maksuton pesutupa kuivaushuoneineen. Suojaisalla sisäpihalla on lapsille viihtyisä leikkipaikka.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Munkkivuori asuinalueena

Munkkivuori on viihtyisä ja arvostettu kaupunginosa Helsingissä. Sen loistava sijainti reilu 5 kilometriä Helsingin keskustasta, mutta kuitenkin luonnon ja meren lähellä tekee siitä kysytyn asuinalueen. Munkkivuoresta on kätevä matka myös Espoon puolelle. Sellon kauppakeskukseen ajaa polkupyörällä reilussa 10 minuutissa.

Munkkivuoren ostoskeskuksen monipuoliset palvelut, kuten kaupat, ravintolat ja kahvilat helpottavat arjen sujumista. Julkiset kulkuyhteydet ovat Helsingin keskustaan ovat toimivat. Naapurikaupunginosa Munkkiniemestä kulkee myös raitiovaunu. Munkkiniemen puolelta löytyy myös lähin uimaranta sekä frisbeegolfrata.

Munkkivuoresta löytyvät sekä suomenkieliset lähikoulut että tarjolla on myös kielipainotteisia kouluja, kuten ranskalainen koulu.

Kotoisa ja rauhallinen Munkkivuori on vehreä alue, jossa on paljon puistoja. Alueella onkin hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen meren läheisyydessä.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Mesenaatintie 8,10,12, Munkkivuori, 00350 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
32
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Huoneistovarastot
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 99000 € group 138000 € groups 231000 € 4x person 236000 € 5x person 241000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kaksioita paikasta Helsinki