Pääkuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva

Insinöörinkatu 86,90

Hervanta, 33720 Tampere

Remontoitu
Asuntoja
72 kpl
Tyyppi
Kerrostalo
Valmistumisvuosi
1992
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
1992
Vuokraan sisältyy Elisan 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Hervannassa osoitteessa Insinöörinkatu 86 ja 90 sijaitsevat vuonna 1992 valmistuneet ja vuonna 2020—2021 täysin remontoidut kaksi kerrostaloa. Asuntoja kuusikerroksisissa taloissa on yhteensä 72. Remontin myötä asuntojen keittiöt, kylpyhuoneet ja lattiamateriaalit on uusittu sekä seinät ja katot maalattu. Uusien pintojen lisäksi kylpyhuone ja keittiö saivat uudet vesikalusteet ja kodinkoneet. Remontoitujen asuntojemme varustelutasoon kuuluu helpotusta arjen hallintaan tuova astianpesukone sekä keraaminen liesi kiertoilmauunilla.

Asumista ja säilytystä helpottavia yleistiloja, jotka ovat asukkaiden käytössä ovat maksuton talopesula ja kuivaushuoneet, irtaimistovarastot, lastenvaunuvarasto sekä asukastila, jossa asukkaat voivat järjestää tilaisuuksia niin talon asukkaiden kesken kuin omiin tarpeisiin, esimerkiksi lasten juhlien tai valmistujaisten merkeissä. Urheilemaan talossa pääsee omassa kuntosalissa. Talon pihapiiristä löytyy pihakeinu ja hyvin leikkitilaa lapsille.

Talo sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella alueella Tampereen Hervannassa, Tampereen keskustan palvelujen ollessa noin 25 minuutin päässä julkisilla liikenneyhteyksillä.

Autoilijoille talosta löytyy yhteensä 59 lämpötolpallista parkkipaikkaa.

Hervanta asuinalueena

Mainettaan parempi Hervanta on nostanut viime vuosina profiiliaan ja noussut yhä halutummaksi asuinalueeksi sekä lähialueiden uudisrakentamisen että julkisten kulkuyhteyksien parantuessa Tampereen raitiovaunureittien valmistuttua. Hervanta on suuri ja monipuolinen lähiö kattavine ja monipuolisine palveluineen. Asuinalueen asuntokanta muodostuu pääsääntöisesti kerrostaloista, mutta myös rivitaloja ja omakotitaloja löytyy.

Urheilu- ja kulttuuripalveluita hervantalaisille löytyy alueelta muun muassa oman uimahallin, kirjaston, elokuvateatterin ja Poliisimuseon muodossa. Kauppakeskus Duossa hervantalaisia palvelevat ruokakaupoista K-Supermarket, Lidl ja S-market, useampi pikaruokapaikka, paikallinen apteekki ja monia muita liikkeitä.

Alueen päiväkoti, koulut ja lähikaupat löytyvät vajaan kilometrin päästä kotoa. Tampereen yliopiston tieteen ja teknologian kampus houkuttelee alueelle opiskelijoita, mutta hyvien palveluiden ja kattavien kulkuyhteyksien vuoksi alueella viihtyvät myös perheet, pariskunnat ja yksin asuvat. Lähimmälle ratikka- ja bussipysäkille on matkaa 200 metriä. Tampereen keskustaan Hervannasta matkustaa noin 25 minuuttia.

Kesäaikaan kävelymatkan päässä Insinöörinkadulta sijaitsevat Suolijärven ja Hervantajärven viihtyisät uimarannat. Talvisin Suolijärvellä pääsee myös saunomaan ja avantouimaan. Alueen luontopoluista voi nauttia ulkoilun merkeissä milloin vain ja talviaikaan hiihtäen.

Insinöörinkatu 86, 90 asunnot

Asuntoja taloissa on yhteensä 72. Ne ovat kooltaan 40–76,5 m2 yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asunnot sopivat hyvin niin opiskelijoiden, yhdessä muuttavien kuin pienten perheiden tarpeisiin. Lemmikit ovat tervetulleita.

Asuntojen lattiat ovat vinyylilankkua ja kylpyhuoneet on laatoitettu. Keittiöistä löytyy astianpesukone, keraamiset liedet ja jääkaappi-pakastin. Vesi ja Elisan 50 Mbit/s internet-yhteys sisältyvät vuokraan. Viihtyisyyttä ja lisäneliöitä asumiseen tuovat lisäksi jokaisesta asunnosta löytyvät lasitetut parvekkeet.

Tupakointi on kielletty talon sisätiloissa. Kaikkiin asuntoihin on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Insinöörinkatu 86,90, Hervanta, 33720 Tampere
Asuntojen lukumäärä
72
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kuntosali
Talopesula
Ilmainen talopesula

Huoltoyhtiön tiedot

  • Kotikatu Oy / Pirkanmaa
  • pirkantalohuolto@kotikatu.fi
  • 010 270 8040
  • Sarankulmankatu 25, 33900 Tampere

Sijainti

Google maps

Kuvia asunnoista

Varallisuusrajat Tampere

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 61000 € group 76000 € groups 97000 € 4x person 107000 € 5x person 117000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaat asunnot tästä talosta

Huoneistotyypit tästä talosta