Vuokra-asunto Hyrylässä on suosittu valinta monelle Tuusulan alueen asunnon etsijälle, sillä Hyrylästä löytyvät palvelut läheltä ja sieltä on hyvät liikenneyhteydet muualle pääkaupunkiseudulle.

Nuorisoasunto

Pähkinämäentie 255

Hyrylä, 04300 Tuusula

38,5 m², 2H+KK
Valmistumisvuosi: 1997
Kerros: 1 Talossa on hissi Vapaa
571 €/kk

Kauppatie 2

Hyrylä, 04300 Tuusula

46 m², 2H+KT
Valmistumisvuosi: 2021
Kerros: 4 Talossa on hissi Vapaa
664 €/kk
Nuorisoasunto

Pähkinämäentie 255

Hyrylä, 04300 Tuusula

54 m², 2H+K
Valmistumisvuosi: 1997
Kerros: 4 Talossa on hissi Vapaa
742 €/kk
Nuorisoasunto

Pähkinämäentie 255

Hyrylä, 04300 Tuusula

54 m², 2H+K
Valmistumisvuosi: 1997
Kerros: 5 Talossa on hissi Vapaa
749 €/kk

Vuokra-asunnot Hyrylässä

Vuokra-asunnot Hyrylässä sijaitsevat kehittyvässä Tuusulan keskustassa, mistä löytyvät hyvät palvelut, kaupat ja hyvät yhteydet Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle. Vuokra-asuntoja Hyrylään on rakennettu paljon viime vuosina ja muutenkin rakentaminen on ollut vilkasta. Muutto Hyrylään sopii hyvin niin lapsiperheille kuin yksin asuville. Lapsiperheille Hyrylä tarjoaa turvallisen ympäristön kouluineen ja harrastusmahdollisuuksineen. Hyrylästä löytyvät myös kaupat ja muut palvelut ihan lähimaastosta.

M2-Kotien vuokra-asunnot Tuusulassa muissa kaupunginosissa

Hyrylä on suosittu asuinalue ja siksi kannattaa tutustua vuokra-asuntoihin Tuusulassa ja sen muissa kaupunginosissa. 

M2-Kotien vuokra-asunnot Tuusulassa

Kaikki M2-Kotien talot

Vuokra-asunnot Hyrylä

Kauppatie 2

Hyrylä 04300 Tuusula

Valmistumisvuosi: 2021

Kerrostalo, 90 asuntoa

Korkintie 1

Hyrylä 04320 Tuusula

Valmistumisvuosi: 1993

Kerrostalo, 29 asuntoa

Vuokra-asunnot Hyrylässä ovat hyvien palveluiden lähellä

Vuokra-asunto Hyrylässä on hyvä valinta kun haluat asua pääkaupunkiseudulla hyvien yhteyksien ja palveluiden äärellä, mutta samalla arvostat pikkukaupungin rauhaa. Hyrylän alueen palvelut kehittyvät jatkuvasti ja sieltä löytyvät koulut, päivähoitopaikat ja lukio. Myös kauppoja, liikuntapaikkoja ja julkisia palveluita löytyy hyvin.

Jos valitset vuokra-asunnon Hyrylästä, ei sinun tarvitse poistua päivittäisille asioille oman asuinalueesi ulkopuolelle. Vaikka Hyrylään on rakennettu paljon viime vuosina, on luonto lähellä. Lisäksi Tuusulanjärven ympäristö tarjoaa mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa niin kulttuurin kuin liikunnan ystäville.

Hyrylän vuokra-asunnot hyvien liikenneyhteyksien päässä

Hyrylän vuokra-asunnot ovat myös hyvien liikenneyhteyksien tavoitettavissa. Monet Hyrylässä asuvat käyttävät omaa autoa, mutta alue sopii myös hyvin julkisiin kulkuneuvoihin luottaville. Linja-autoja Helsinkiin kulkee taajaan ja myös yhteydet muualle Tuusulaan, Keravalle ja Järvenpäähän, sekä pääkaupunkiseudulle toimivat hyvin.

Päivittäiset asiat hoituvat hyvin myös kävellen tai polkupyörällä, sillä Hyrylässä on kiinnitetty huomiota turvalliseen liikkumiseen olitpa sitten aikuinen tai lapsi.