Pohjakuva

Hyökkäläntie 9

Hyrylä, 04300 Tuusula

Nuorisoasunto
Tyyppi
1H+KK
Pinta-ala
33,5 m²
Vuokra
564 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
4

Talossa on hissi. Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Talo on nuorille suunnattu. Asukkaaksi voidaan valita 18-29 -vuotiaita. Asua voi 35-vuotiaaksi.

Tuusulan Hyökkäläntie 9 on vuonna 2001 valmistunut ryhdikäs 5-kerroksinen kerrostalo, kivalla vehreällä alueella lähellä Hyrylän taajaman monipuolisia palveluja. Kaikissa kodeissa on oma parveke ja alimman kerroksen kodeissa terassit. Asuntojen pohjat ovat selkeitä ja siten helppoja sisustaa omannäköisiksi. Viihtyisä piha-alue ympäröi taloa. Supermarketti ja muut lähimmät kaupalliset palvelut ovat noin 500 m:n päässä.

Hyrylä on Tuusulan kunnan suurin taajama ja hallinnollinen keskus. Hyrylä sijaitsee 5 km Keravalta länteen ja noin 13 km Helsinki-Vantaan lentoasemalta pohjoiseen. Hyrylästä pääsee Helsinkiin suoralla bussiyhteydellä: matka kestää vuorosta riippuen noin 45-55 min. Omalla autolla liikkuville yhteydet moneen suuntaan ovat erinomaiset Tuusulan- ja Lahdenväylien läheisyyden vuoksi. Taajamasta löytyy terveyskeskus, kirjasto ja aktiivinen taidekeskus, sekä monipuoliset liikuntamahdollisuudet: tennis-, jää- ja uimahalli sekä urheilukeskus. Hyrylässä on mukava asua vehreässä ympäristössä.

Vesimaksu 23 €/henk/kk

Talon tiedot

Sijainti
Hyökkäläntie 9, Hyrylä, 04300 Tuusula
Asuntojen lukumäärä
31
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Tuusula

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 60500 € group 77000 € groups 99000 € 4x person 121000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5500 € henkilöä kohden.

Vapaita yksiöitä Tuusula

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.