Pohjakuva

Kauppatie 2

Hyrylä, 04300 Tuusula

Tyyppi
2H+KT
Pinta-ala
44,5 m²
Vuokra
635 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Kerros:
5

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Tuusulan Hyrylään, osoitteeseen Kauppatie 2, valmistuu syksyllä 2021 M2-Kotien 5-kerroksinen kerrostalo. Hyrylä on yksi Tuusulan kunnan keskuksista, jossa asut kattavien palveluiden keskellä aivan pääkaupunkiseudun kupeessa. Viihtyisä Hyrylä sopii erinomaisesti monen eri ikäisen asukkaan tarpeisiin, sillä alueelta löydät päiväkodit, koulut ja muut arkea helpottavat palvelut. Hyrylässä on myös erinomaiset liikuntamahdollisuudet, kuten esimerkiksi Tuusulan uimahalli ja urheilukeskus. Myös Tuusulan Rantatien kulttuuri- ja luontokohteet sijaitsevat lähellä. Hyrylästä pääset linja-autolla Helsinkiin, Keravalle ja Järvenpäähän. Matka Hyrylästä Helsingin keskustaan taittuu autolla moottorietä pitkin reilussa puolessa tunnissa. Lähin rautatieasema sijaitsee Keravalla.

M2-Kotien kerrostalo sijaitsee Kauppatien ja Hyryläntien kulmassa. Kohde koostuu yhdestä kaksiportaisesta kerrostalosta ja kaksitasoisesta pysäköintihallista. Asuntoja valmistuu yhteensä 89 kpl. Yksiöitä on 34, kaksioita 37 ja kolmioita 18.

Huoneistot on varusteltu laadukkailla pintamateriaaleilla. Asuintilojen lattioissa on laminaatit, kylpyhuoneissa ja wc-tiloissa on keraaminen lattialaatoitus. Asuntojen seinät on maalattu.

Asuntoihin tulee ilmanvaihtokone ja kylpyhuoneisiin sähköinen lattialämmitys. Näiden sähkönkulutuksen asukas maksaa itse omassa sähkölaskussaan. Asuntoihin tulee ABB:n KNX-laite, jonka avulla asukas voi ohjata itse muun muassa asunnon lämpötasoa, ilmanvaihtoa, valaistusta ja ovipuhelinta. Asuntoihin asennetaan ohjausta varten näyttö.

Kerrostalon sisääntulokerroksessa sijaitsevat väestönsuoja, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarastot, tekniset tilat ja huoneistokohtaiset lämpimät verkkoseinäiset irtaimistovarastot (1 kpl/asunto). Talossa on pesula ja kuivaushuone sekä kaksi talosaunaa ja kerhohuone. Näiden käyttö on asukkaille ilmaista.

Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s laajakaista. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Lemmikit ovat tervetulleita. Talo on kokonaan savuton. Tupakointi on kielletty kaikissa sisä- ja ulkotiloissa lukuun ottamatta erillistä tupakointipaikka, jos kiinteistön alueelle on sellainen mahdollisuus rakentaa.

Talossa on tulorajat, ei varallisuusrajoja.

Talon tiedot

Sijainti
Kauppatie 2, Hyrylä, 04300 Tuusula
Asuntojen lukumäärä
90
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Tulorajat Tuusula Kauppatie 2

M2-Kotien vuokra-asunnot ovat ARA-asuntoja. Asukasvalinnat tehdään ARA-kriteerien mukaisesti asunnontarpeen kiireellisyys huomioiden. Etusijalla ovat kiireellisimmässä asunnontarpeessa olevat ja pienituloisimmat hakijat. Tuusulan uudiskohteen asuntoihin on tulorajat.

Esimerkkejä tulorajoista (bruttotulot):

  • 1 aikuinen, 3540 €/kk
  • 2 aikuista, 6020 €/kk
  • 1 aikuinen ja 1 lapsi, 4190 €/kk
  • 2 aikuista ja lapsi, 6670 €/kk
  • 2 aikuista ja 2 lasta, 7270 €/kk

Jos ruokakuntaan kuuluu enemmän kuin yksi 18 vuotta täyttänyt aikuinen, korotetaan tulorajaa 2 480 eurolla kutakin aikuista kohden.

Muita vapaita kaksioita paikasta Tuusula

Nuorisoasunto

Puistotie 4

05400 Jokela

56 m², 2H+K , 5. krs 753 €/kk