Pääkuva
Pääkuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva

Vesitorninkatu 8

Mustamännistö, 05820 Hyvinkää

Asuntoja
15 kpl
Tyyppi
Kerrostalo
Valmistumisvuosi
1952
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
1952
Vuokraan sisältyy Elisan 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Hyvinkään Mustamännistön alueella sijaitseva Vesitorninkatu 8 on vuonna 1952 valmistunut vuokratalo, jossa on yhteensä 15 asuntoa. Talossa on viihtyisiä yksiöitä ja kaksioita hyvillä pohjaratkaisuilla.

Perinteikkäässä ja viihtyisässä Mustamännistössä sijaitseva hissillinen kerrostalo on perusparannettu vuonna 1993. Tarjolla on erinomaiset yhteistilat, sillä asukkaiden käytössä on talosaunan ja viereisessä talossa sijaitsevan talopesulan lisäksi asukastila. Talossa on myös asuntokohtaiset irtaimistovarastot, erillinen ulkoiluvälinevarasto ja lastenvaunuvarasto.

Mustamännistö asuinalueena

Idyllinen Mustamännistö sijaitsee vain kiven heiton päässä Hyvinkään keskustan palveluista. Alueella on runsaasti omakotitaloasutusta kerrostalojen lisäksi. Puistomainen ja rauhallinen ympäristö tarjoaa loistavat puitteet ulkoilulle ja alueella on hyvät kävely- ja pyörätiet. Alueelta löytyy myös peruskoulu ja päiväkoti sekä oma lähikauppa.

Reilun 46 000 asukkaan Hyvinkäältä löytyy kattavien peruspalveluiden lisäksi harrastusmahdollisuuksia ja kulttuurielämää jokaiseen makuun. Keskustassa sijaitsevassa kauppakeskus Willassa on yli 100 liikettä ja ravintolaa. Rautatieasemalta voi hypätä junaan, joka on alle tunnissa Helsingin keskustassa.

Vesitorninkatu 10:n asunnot

Asuntoja on 15. Ne ovat kooltaan 36–48,5 m2. Talossa on yksiöitä ja kaksioita niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Vuokraan sisältyy 50 Mbit/s internet-yhteys, vesi ja talopesulan käyttö. Talosaunasta voi varata oman saunavuoron.

Täytäthän asuntohakemuksen hakeaksesi tätä asuntoa. Asuntonäyttö järjestetään vain asuntotarjouksen saaneelle hakijalle.

Talon tiedot

Sijainti
Vesitorninkatu 8, Mustamännistö, 05820 Hyvinkää
Asuntojen lukumäärä
15
Energialuokka
F2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Huoltoyhtiön tiedot

  • Lassila & Tikanoja Oyj / Uusimaa
  • 010 636 5000
  • Niinistönkatu 14, 05800 Hyvinkää

Sijainti

Google maps

Kuvia asunnoista

Varallisuusrajat Hyvinkää

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 60500 € group 77000 € groups 99000 € 4x person 121000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Huoneistotyypit tästä talosta

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.