Vapaat vuokra-asunnot , Iisalmi

Hakuehdoilla ei löytynyt yhtään asuntoa. Muuta hakuehtoja tai selaa huoneistotyyppejä.

Retkeilijän paratiisi Iisalmi

Pohjois-Savon pikkukaupunki Iisalmi viehättää luonnonläheisyydellään. Iisalmessa on helppo virkistyä vesistöjen äärellä: lähellä ovat hienot järvireitit vaikkapa melontaan sekä hienot luonto- ja ulkoilureitit. Vuonna 2008 uudistettu Iisalmen satama palvelee kesäisin sekä paikallisia että ulkopaikkakuntalaisia. Satamasta pääsee Saimaan vesistöä pitkin Vieremälle ja Kiuruvedelle. Satamassa järjestetään kesäisin erilaisia tapahtumia.

Iisalmi kaupunkina

Iisalmen tunnetuimpiin yrityksiin kuuluu virvoitusjuomia ja mietoja alkoholijuomia valmistava Olvi. Paikkakunnalta löytyy myös osaamista muun muassa lämpöpuun tuotannossa ja kaivosajoneuvojen valmistuksessa.

Iisalmi on myös vireä kulttuurikaupunki: täällä on jopa kuusi museota, useita näyttelyitä ja teattereissakin löytyy runsain mitoin valinnan varaa. Rukajärvi-keskus kertoo Suomen merkittävää historiaa. Tiesitkö, että viime vuosituhannen alussa rakennettu rautatie oli merkittävä Iisalmen kasvun edellytys? Iisalmen asema oli pitkään junien pohjoinen pääteasema. Iisalmeen pääsee junalla ja linja-autoilla.

Voit asua Iisalmessa viihtyisästi vuokralla rivitaloasunnossa. Kaikkiin M2-koteihin ovat lemmikit tervetulleita. Katso kaikki vapaat ja vapautumassa olevat M2-Kotien vuokra-asunnot sivustomme Vuokra-asunnot-osiosta.

Kaikki M2-Kotien talot

Iisalmi

Saarnikatu 4

Kangaslampi 74130 Iisalmi

Valmistumisvuosi: 1976

Rivitalo, 60 asuntoa