Pohjakuva
Pohjakuva
Pohjakuva
Pohjakuva
Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Isolukontie 5

Suorama, 36220 Kangasala

Tyyppi
2H+KT
Pinta-ala
55 m²
Vuokra
715 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Vapaa
Kerros:
5

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Isolukontie 5:een, Kangasalan Suoramalle, valmistui 2016 37 viihtyisää pienehköä vuokra-asuntoa. Yksiöiden ja kaksioiden koko vaihtelee 36:sta 57 neliöön. Talon 8. kerroksessa on myös yksi perheasunnoksi soveltuva 74 m2:n kolmio. Lisäksi talossa on myös kehitysvammaisille tarkoitettuja palveluasuntoja, joiden vuokraamisesta ja asukasvalinnasta vastaa Kangasalan kaupunki.

Asunnoissa on tammisävyiset laminaattilattiat ja valkoisiksi maalatut seinät. Keittiöissä on vaaleat kaapistot, varusteina on turvaliesi, liesikupu, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Kolmiossa on kaksi jääkaappipakastinta. Kylpyhuoneiden seinät on laatoitettu valkoisilla ja harmailla laatoilla. Kaikissa asunnoissa on suuri, koko huoneiston levyinen lasitettu parveke. Asunnoissa on koneellinen ilmanvaihto.

Asukkaiden yhteiskäytössä on 8. kerroksen saunaosasto ja kerhohuone sekä kellarikerroksessa sijaitseva maksuton pesutupa. Kiinteistöstä löytyy myös asuntokohtaiset irtaimistovarastot ja ulkoväline- sekä lastenvaunuvarastot. Piha-alueella on 39 autopaikkaa.

Kangasalan Suorama sijaitsee Tampereen itäpuolella. Noin 31 000 asukkaan Kangasala on leppoisa ja luonnonläheinen kunta. Alueen ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat erinomaiset. Kaikki arjessa tarvittavat peruspalvelut sijaitsevat kunnan alueella, ja Tampereen keskustakin on vain noin 20 kilometrin päässä.

Tampereen kaupunkiliikenteen linja-autot liikennöivät säännöllisesti alueella, ja bussipysäkille on matkaa ulko-ovelta vain noin 400 metriä. Kangasalan keskustaan pääsee bussilla hetkessä ja Tampereellekin puolessa tunnissa. Talo sijaitsee rauhallisen kadun varrella ja siinä on vehreä, laaja piha-alue. Tien toisella puolella sijaitseva lähikauppa helpottaa arkea.

Vuokraan sisältyy vesimaksu ja maksuton 50 Mbit/s -internetyhteys. Huomioittehan, että asuntonäyttö järjestetään vain asuntotarjouksen saaneelle hakijakunnalle.

Kalustetut kuvat on otettu 42,5 m2 mallihuoneistosta. Katso myös mallihuoneistojen h+alk+kt+p 36 m2 ja 2h+kt+p 42,5 m2 esittelyvideo https://youtu.be/p7kyrwieKWU

Talon tiedot

Sijainti
Isolukontie 5, Suorama, 36220 Kangasala
Asuntojen lukumäärä
56
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Huoneistovarastot
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps