Isoseppälä 10

Klaukkala, 01800 Klaukkala

Pinta-ala
42 m²
Tyyppi
2H+KK
Vuokra
449 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Vapaa
Kerros:
1

Sijainti

Kohteen tiedot

Talo on nuorille suunnattu. Asukkaaksi voidaan valita 18-29 -vuotiaita. Asua voi 35-vuotiaaksi.

rnKlaukkalan Isoseppälä on Klaukkalassa sijaitseva kolmirappuinen kerrostalokohde, joka koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta. Asuntoja on yhteensä 32. Kaikissa kodeissa on oma parveke tai terassi. Muutaman sadan metrin säteellä löytyy useita isoja ruokakauppoja sekä bussipysäkit. Bussimatka Helsingin keskustaan kestää vuorosta riippuen noin 35-45 min.

rnKlaukkala sijaitsee Nurmijärven eteläosassa ja se on kunnan suurin taajama noin 17 000 asukkaallaan. Alueelta löytyy peruspalveluiden lisäksi kivasti kaupallisia palveluita ja muutamia ravintoloita. Keskustan ympärille on levittäytynyt laajat lapsiperheiden suosimat viihtyisät pientaloalueet. Klaukkalassa on erinomaiset mahdollisuudet urheilla ja harrastaa: Klaukkalan urheilualueella ja sen läheisyydessä on mm. monipuolinen urheilukenttä, jäähalli ja omat hallinsa sekä jalkapallolle että tennikselle. Klaukkalan taajaman pohjoispuolella on kaunis Valkjärvi ja järven lähialueilla on kivoja metsäreittejä. Klaukkalassa yhdistyvät maaseudun rauhan ja vireän kasvavan taajaman parhaimmat puolet!

Vesimaksu 23 €/henk/kk

Asunto on ns. nuorisoasunto. Vuokrasopimus päättyy viimeistään silloin kun nuorempi vuokrasopimuksen allekirjoittaneista täyttää 35 vuotta. Sopimus on määräaikaisuudesta huolimatta kuitenkin molemmin puolisesti irtisanottavissa AHVL:n mukaisin irtisanomisajoin.

Talon tiedot

Sijainti
Isoseppälä 10, Klaukkala, 01800 Nurmijärvi
Asuntojen lukumäärä
32
Energialuokka
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula

Muita vapaita kaksioita paikasta Nurmijärvi