Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Läpikäytävänkuja 4

Loukonlahti, 33950 Pirkkala

Tyyppi
2H+KT
Pinta-ala
47,5 m²
Vuokra
673 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Kerros:
6

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Pirkkalan Nuolialan-Loukonlahden alueella sijaitseva Läpikäytävänkuja 4 on vuonna 2022 valmistunut 6-kerroksinen vuokratalo, jossa on yhteensä 48 asuntoa.

Tarjolla on erinomaiset yhteistilat, sillä vuokraan sisältyy saunan, pesutuvan sekä kuivaushuoneen ja asukastilan käyttö. Asukastilaan asukkaat voivat suunnitella yhteistä tekemistä ja hankkia harrastusvälineitä. Talosta löytyvät myös ulkoiluvälinevarastot ja pyöräilijöille pesupaikka.

Autoilijoille löytyy yhteensä 27 pysäköintipaikkaa, joista 21 sijaitsee autotallissa ja loput piha-alueella. Neljä autotallin paikoista on varustettu sähköauton latauspisteillä ja ulkopaikoillakin lämmitystolppa.

Talo on kokonaan savuton ja tupakointi on sallittua vain erillisellä tupakointipaikalla. Talo on ARAn lyhyellä korkotuella lainoitettu vuokrataloyhtiö, joten asuntoihin on tulorajat.

Loukonlahti asuinalueena

Vihreissä ja rauhallisissa maisemissa asut lähellä luontoa, mutta samalla palveluihin on lyhyt matka. Loukonlahdesta löydät hyvät ulkoilumaastot ja rauhallista järvenrantaa ihan kävelymatkan päässä, sillä Loukonlahden uimaranta kutsuu kesäpäivinä, ja rohkeimpia myös talvisin, Pyhäjärven rannoille. Läheltä löytyvät myös hyvät urheilukentät ja frisbeegolfkoreja.

Kivenheiton päässä sijaitsee uusi Nuolialan yhtenäiskoulu, päiväkoti, leikkipuistoja, kirjasto ja 10 minuutin pyörämatkan päässä on Partolan kauppakeskittymä, mistä löytyvät suurimmat automarketit ja monet muut palvelut.

Lähimmälle bussipysäkille on matkaa noin 300 metriä. Busseilla pääsee helposti niin Pirkkalan kuin Tampereenkin keskustaan, jonne on matkaa noin seitsemän kilometriä. Julkisten kulkuyhteyksien lisäksi liikut helposti omalla autolla tai polkupyörällä alueen turvallisilla pyöräteillä.

Loukonlahti on osa kehittyvää Pirkkalaa ja alueelle rakennetaan lisää asuntoja. Myös palveluja ja liikenneyhteyksiä ollaan kehittämässä. Loukonlahti tulee silti jatkossakin säilyttämään rauhallisen luonteensa ja viheralueita aktiiviseen ulkoiluun.

Läpikäytävänkuja 4:n asunnot

Asuntoja on 48. Ne ovat kooltaan 33–69 m2. Talossa on yksiöitä, kaksioita sekä kolmioita niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Lattiat ovat helppohoitoista laminaattia. Keittiö on varustettu keraamisella liedellä, astianpesukoneella sekä jääkaappi-pakastimella. Kylpyhuoneen lattialämmitys ja koneellinen ilmanvaihto tekevät asumisesta miellyttävää. Lasitetut parvekkeet lisäävät mukavuutta ja mahdollistavat parvekkeen hyödyntämisen myös huonommilla keleillä (asunnoissa A2 ja A9 ranskalaiset parvekkeet).

Vuokraan sisältyy 50 Mbit/s internet-yhteys sekä yhteisten saunan ja pesutilojen käyttö. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan.

Talon tiedot

Sijainti
Läpikäytävänkuja 4, Loukonlahti, 33950 Pirkkala
Asuntojen lukumäärä
48
Energialuokka
B2013
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Muita vapaita kaksioita paikasta Pirkkala