Koulukatu 3

Myllytulli, 90100 Oulu

Pinta-ala
67 m²
Tyyppi
2H+K
Vuokra
672.52 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Vapautumassa:
15.10.2021
Kerros:
1

Sijainti

Kohteen tiedot

Aivan keskustan tuntumassa sijaitsevalla Myllytullin alueella on kaikki palvelut lähellä. Hyvät liikuntamahdollisuudet läheisessä Ainolan puistossa tai Raksilan liikuntakeskuksessa.

Nelikerroksisen kerrostalos suuret huonekoot tuovat väljyyttä kaupunkikoteihin. Pihapiiri on kesäisin upean vehreä kukkapenkkeineen ja pensaineen. Viihtyisyyttä täydentävät iso yhteinen grillipaikka ja lasten leikkialue.

Yhteistiloissa on pyörävarasto, kuivaushuone ja mattopesula. Maksuton yhteispesula sijaitsee Heikinkatu 31:ssa. Lisäksi asukkaiden käytössä oleva puutyöhuone sijaitsee Koulukatu 3:ssa. Osa huoneistoista on parvekkeellisia. Talossa ei ole hissiä.

Kohde on perusparannettu 1993. Talossa on tehty Koti kuntoon -remontti vuonna 2018. Huoneistojen keittiöt ja lattiamateriaalit on uusittu (vinyylilankku) . Varustukseen on lisätty keraaminen liesi kiertoilmauunilla ja astianpesukone.

Vesi ja DNA:n 10 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Ensimmäisen kerroksen huoneisto, yhden porrasvälin verran katutasoa korkeammalla. Oleskelutilojen lattiat ovat harmaan sävyistä vinyylilankkua. Huoneiston seinäpinnat maalatut. Keittiön seinät vaaleanharmaita, yksi seinistä maalattu tummemmalla harmaansävyllä tehosteseinäksi. Kiintokalusteet valkoiset. Makuuhuoneen ikkuna sisäpihalle. Säilytystilana makuuhuoneessa neljä valkoista vaatekaappia sekä yksi alkuperäinen yläkaapillinen komero. Pesuhuone kaakelipinnoilla. Ikkunoissa sälekaihtimet. Käytössä lämmin irtainvarasto. Vuokraan sisältyy DNA:n 10 Mbit/s laajakaista.

Tupakointi on kielletty kaikissa kiinteistön sisätiloissa.

Talon tiedot

Sijainti
Koulukatu 3, Myllytulli, 90100 Oulu
Asuntojen lukumäärä
24
Energialuokka
E2007
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kylmä ulkovarasto
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kuntosali
Talopesula
Ilmainen talopesula

Muita vapaita kaksioita paikasta Oulu