Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Swingipolku 2

Pekkola, 04310 Tuusula

Nuorisoasunto
Tyyppi
2H+KK
Pinta-ala
44 m²
Vuokra
655 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Vapaa
Kerros:
1

Kohteen tiedot

Talo on nuorille suunnattu. Asukkaaksi voidaan valita 18-29 -vuotiaita. Asua voi 35-vuotiaaksi.

Tuusulan Mailapoika on vuonna 1995 rakennettu kodikas tiiliverhoiltu rivitalokohde Tuusulan Pekkolassa, rauhallisella pientaloalueella. Kohde muodostuu viidestä erillisestä talosta ja niissä on yhteensä 21 asuntoa. Kodeissa on asunnon molemmin puolin sisäänkäynnit (terassit/kuistit) ja oma piha-alue terassin puolella. Pekkolan alueen katunimistöön on vaikuttanut suuresti golfkentän läheisyys ja Mailapojan kohteen virallinen osoite onkin svengaavasti Swingipolku 2.

Pekkola on Tuusulan kirkonkylän pohjoispuolella sijaitseva pieni asuinalue Tuusulan golfklubin viheriöiden kainalossa. Tuusulan kirkonkylän koululle on matkaa noin 1 km ja kaupalliset ja kunnalliset palvelut löytyvät lähitaajamista (Hyrylä 3 km, Kerava 3 km). Lahden- ja Tuusulanväylälle on lyhyt matka, joten omalla autolla liikkuville yhteydet ovat erinomaiset.

Vesimaksu 23 €/henk/kk

Talon tiedot

Sijainti
Swingipolku 2, Pekkola, 04310 Tuusula
Asuntojen lukumäärä
21
Energialuokka
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kerhohuone
Talopesula
Ei.

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Tuusula

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 60500 € group 77000 € groups 99000 € 4x person 121000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5500 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kaksioita paikasta Tuusula