Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Sorakuja 5

Simonkylä, 01350 Vantaa

Remontoitu
Tyyppi
2H+K
Pinta-ala
60,5 m²
Vuokra
859 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Vapaa
Kerros:
2

Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Sorakuja 5 on Asolanväylän vieressä sijaitseva kahdesta rakennuksesta koostuva hissitön, 1992 valmistunut kolmekerroksinen talo. Asuntoja talossa on yhteensä 55. Asunnot on remontoitu uudenveroisiksi vuonna 2020. Remontin myötä asuntojen keittiöt, kylpyhuoneet ja lattiamateriaalit on uusittu sekä seinät ja katot maalattu. Uusien pintojen lisäksi kylpyhuone ja keittiö saivat uudet vesikalusteet ja kodinkoneet. Remontoitujen asuntojemme varustelutasoon kuuluu lisäksi astianpesukone sekä keraaminen liesi kiertoilmauunilla.

Asumista ja säilytystä helpottavia yleistiloja, jotka ovat asukkaiden käytössä ovat maksuton talopesula ja kuivaushuoneet, irtaimistovarastot, kellari sekä asukastila, jossa asukkaat voivat järjestää tilaisuuksia niin talon asukkaiden kesken kuin omiin tarpeisiin, esimerkiksi lasten juhlien merkeissä tai valmistujaisten merkeissä. Talojen pihapiiri on viihtyisä ja suojainen. Lapsille on hyvin leikkitilaa.

Talo sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella alueella Vantaan Simonkylässä luonnon ääressä, Tikkurilan keskustan palvelujen ollessa vain muutaman kilometrin päässä.

Autoilijoille talosta löytyy 58 parkkipaikkaa. Osa parkkipaikoista on varattu mopoille, sähköautolle tai vieraskäyttöön.

Simonkylä asuinalueena

Simonkylä on erittäin luonnonläheinen kaupunginosa, jossa asutus on rakennettu kirjaimellisesti keskelle vihreää. Alueen pohjoiskärjessä sijaitsee suuri Simonkylänpuisto pururatoineen ja peltoineen. Puiston etelä- ja länsireunoilla on kaksi lampialuetta: Hiirilammet ja Ristisillanlammet. Ristisillanlammilla on matonpesupaikka ja sen vieressä Möskärin mäki, joka on kuuluisia mäenlaskupaikkoja talvella. Möskärin mäeltä löydät myös kuntoportaat. Simonkyläläiset arvostavat juuri alueensa runsasta luontoa ja rauhaa, mutta myös hyviä palveluita ja kulkuyhteyksiä.

Alueelta löytyy useita päiväkoteja sekä Simonkallion alakoulu ja Simonkylän yläkoulu. Kaupallisia palveluita ovat Simonkallion pieni ostoskeskus sekä lähikaupat. Koivukylän puolella asukkaita palvelee K-Citymarket Koivukylä. Simonkylän erikoisuus on Vanamontien huoltoasema, joka on arkkitehti Matti Suurosen suunnittelema Casa Finlandia -tyyppinen muovirakennus.

Tikkurilan uimahalli ja keilahalli sijaitsevat 5 minuutin automatkan ja 20 minuutin kävelymatkan päässä kotoa. Tikkurilasta löytyvät myös monipuoliset kaupat ja ravintolat, Tiedekeskus Heureka sekä loistavat liikenneyhteydet. Kauppakeskus Jumbon ja Flamingon palveluihin ajaa reilu 10 minuuttia, kuten myös Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Pääliikenneyhteydet ovat Leinelän, Hiekkaharjun ja Tikkurilan rautatieasemat, alueen kautta kulkevat linja-autot sekä vieressä oleva Asolanväylä. Kohde sijaitsee HSL:n vyöhykkeellä C.

Sorakuja 5 asunnot

Asuntoja taloissa on yhteensä 55. Ne ovat kooltaan 44,5–80,5 m2 kaksioita ja kolmioita. Asunnot sopivat hyvin niin yhdessä muuttavien kuin perheiden tarpeisiin. Lemmikit ovat tervetulleita.

Asuntojen lattiat ovat vinyylilankkua ja kylpyhuoneet on laatoitettu. Keittiöistä löytyy astianpesukone, keraamiset liedet ja jääkaappi-pakastin. Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys sisältyvät vuokraan. Viihtyisyyttä ja lisäneliöitä asumiseen tuovat parvekkeet kaikista asunnoista löytyvät omat parvekkeet.

Tupakointi on kielletty talon sisätiloissa. Kaikkiin asuntoihin on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Sorakuja 5, Simonkylä, 01350 Vantaa
Asuntojen lukumäärä
55
Energialuokka
E2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Vantaa

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 61000 € group 76000 € groups 102000 € 4x person 112000 € 5x person 122000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kaksioita paikasta Vantaa

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.