Kesäkauden asukastapahtumat ovat käynnistyneet vauhdikkaasti

Asukastapahtumat ovat tärkeä osa asukastoimintaamme. Kevään ja kesän tapahtumat ovat käynnistyneet vauhdikkaasti. Pitkän tapahtumatauon jälkeen tapahtumille on ollut kysyntää. Tapahtumia järjestetään aktiivisesti eri puolilla Suomea koko kesän ajan.

Kesäkauden tapahtumat starttasi Helsingin Sokos Hotel Presidentissä pidetty M2-Päivä, jossa lähes sata asukasaktiivia eri puolilta Suomea kokoontui keskustelemaan asumisen ajankohtaisista teemoista. 14.5. järjestetyssä päivässä esiteltiin uusi asukasneuvosto, joka koostuu eri alueiden puheenjohtajista. Päivän puheenvuoroissa kuultiin tärkeää asiaa muun muassa tupakoinnista, hyvästä naapuruudesta ja asumisen hiilineutraaliuudesta. Talotoiminnan tietoiskuissa ja klinikassa M2-Kotien asiantuntijat vastasivat asukkailta tulleisiin kysymyksiin ja hyvää keskustelua käytiin eri aihealueisiin liittyen. Asukkaiden kohtaaminen ja kuuleminen on tärkeä osa toimintamme kehittämistä.

Toukokuussa vietettiin myös asukkaidemme yhteistä Korkeasaari-päivää. Aurinkoisesta päivästä Korkeasaaressa nautti yli tuhat M2-Kotien asukastamme. Päivä piti sisällään rentoa yhdessäoloa, opastettuja kierroksia ja lounaan, jossa perheen pienimmät saivat herkutella Ingmanin tarjoamilla jälkiruokajäätelöillä.

Alueellisia tapahtumia on luvassa koko kesän ajan. Eri alueidemme asukkaat pääsevät kesän mittaan nauttimaan muun muassa kesäteatterinäytöksistä, grillailusta ja kesäaktiviteeteista Messilässä. Vauhtia on luvassa myös Kuopion alueen asukkaiden Särkänniemi-päivässä. Tapahtumat on suunnitelleet alueiden asukkaat itse. Kaikki asukastapahtumat löytyvät osoitteesta m2kodit.fi/asukastapahtumat. Alueellisista tapahtumista ilmoitetaan myös oman talon ilmoitustaululla, jota kannattaa seurata aktiivisesti. Osaan tapahtumista on rajattu osallistujamäärä, joten mukaan kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin.

Hyvä naapuruus on osa onnistunutta asumista, ja asukastapahtumat ovat loistava tilaisuus tutustua oman asuinalueen M2-Kotien naapurustoon. Asukastapahtumat ovat asukkaillemme maksuttomia.

Asukastoimintaan ja oman alueen asukastapahtumien suunnitteluun pääsevät mukaan kaikki halukkaat. Lue lisää asukastoiminnasta.