OmaM2-palvelu uudistui

Uudistunut OmaM2-palvelu palvelee asukkaitamme nyt entistä paremmin. Uudistuksen yhteydessä sivuston rakennetta, navigaatiota ja ulkoasua päivitettiin käyttäjäystävällisemmäksi. Palvelun uusi versio julkaistiin käyttöön 20.6.

Talokohtaisten sisältöjen myötä palvelun käyttäjät näkevät entistä enemmän personoitua ja omaa asumista koskevia sisältöjä kuin ennen. Uuden navigaatiorakenteen myötä sisällöt ovat myös entistä helpommin löydettävissä.

OmaM2-palvelun etusivulla on nähtävissä muun muassa talokohtaiset tiedotteet ja M2-Kotien ajankohtaiset uutiset. Etusivulta pääsee myös kätevästi maksamaan vuokran tai tekemään mahdollisen vikailmoituksen. Jos talossa on käytössä sähköinen varausjärjestelmä, esimerkiksi saunavuorojen varaamiseen, on asukkaan varaukset nähtävissä suoraan etusivun näkymässä.

Uuden valikkorakenteen alta löytyvät omat vuokranmaksutiedot ja vuokrasopimuksen voi tulostaa helposti itselleen. Taloni-osiosta voi katsella oman talon perustietoja ja tutustua talon yhteistiloihin. Myös tietoa asukastapahtumista, Uuras-työllistymisohjelmasta ja vuokrien muodostumisesta on lisätty palveluun.

Kirjaudu ja tutustu uudistettuun OmaM2-palveluun

OmaM2-palvelu on käytössä kaikilla vuokrasuhteessa olevilla asukkaillamme ja palveluun pääsee kirjautumaan, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu. Kirjautuminen tapahtuu oman puhelinnumeron ja vahvan tunnistautumisen avulla.

Kirjaudu OmaM2-palveluun