Töihin M2-Kodeille

M2-Kodit on Y-Säätiö-konsernin kokonaan omistama. Meitä y-säätiöläisiä on noin 170 ympäri Suomen, seitsemässä eri toimipisteessä. Tehtävämme jakautuvat Y-Säätiön ja M2-Kotien työtehtäviin. Olemme Suomen neljänneksi suurin vuokranantaja.

Työllistämme joukon erilaisia asiakaspalvelun, asuntojen vuokrauksen, isännöinnin sekä talouden asiantuntijoita. Lisäksi meillä työskentelee muun muassa hallinnon, tietohallinnon ja viestinnän ammattilaisia. Meillä pääsee tekemään arvokasta työtä asumisen parissa.

Y-Säätiö-konserni omistaa yli 18 000 vuokra-asuntoa, joista yli 10 800 on M2-Kotien vuokra-asuntoja ja lähes 7 500 erityisryhmille tarkoitettuja Y-Säätiön vuokra-asuntoja.

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihin!

Tuemme asukkaidemme työllistymistä

Haluamme, että asukkaamme voivat hyvin. Siksi meillä on Uuras-ohjelma. Tarjoamme työtä asukkaillemme kahden eri palvelun kautta: työpaikkoja yhteistyöyrityksissämme koko Suomessa ja keikkatöitä Uudenmaan alueella.

Yhteistyöyrityksemme tarjoavat töitä eri puolilla Suomea

Uuras-ohjelman ansiosta työhakemuksesi ei huku massaan, vaan saat ohituskaistan varmaan työhaastatteluun yhteistyöyrityksissä.

Kun lähetät hakemuksesi sivuillamme olevien hakemuslinkkien kautta, työnantajayritys soittaa sinulle viikon sisällä. Olethan täysi-ikäinen ja valmis tekemään useamman vuoron viikossa.

Keikkatyöt ovat yksi osa Uuras-ohjelmaa

Uudenmaalla Uuras tarjoaa keikkoja Y-Säätiön omassa kiinteistönhuollossa muun muassa käsilumitöiden tekijöinä, korjaus-, kunnostus- sekä kuljetus- ja muuttoaputehtävissä. Keikkatyö antaa mahdollisuuden lisätienesteihin ja työkokemuksen kerryttämiseen.

Jokainen uusi keikkatyöläiseksi haluava saa Y-Säätiöltä työkeikan.

Kiinnostuitko? Autamme matalalla kynnyksellä!

 

Lue lisää Uuras-ohjelmasta!