Uuras-ohjelma auttaa asukkaitamme työllistymään

Nyt haetaan muun muassa käsilumityöntekijöitä talvikaudelle. Konsepti asukasvoimin tehtävistä käsilumitöistä kisaa myös Vuoden asumisteko 2021 -palkinnosta.

Uuras-työllistymisohjelma on M2-Kodit kokonaan omistavan Y-Säätiön tarjoama palvelu kaikille asukkailleen. Uuras-tiimi auttaa kaikkia M2-Kotien asukkaita työn hankkimisessa. Uuras-ohjelman asiantuntijat ovat asukkaiden apuna kaikissa työnhakuun liittyvissä kysymyksissä. Yhteistyöyritykset ovat tärkeässä roolissa, kun autamme asukkaitamme työllistymään.

Teemme yhteistyötä seuraavien yritysten kanssa:

  • Posti
  • Seure
  • Henkilöstöpartneri Vertico
  • Personalhuset
  • Niemi Palvelut

Yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme asukkaillemme töitä muun muassa postin eri tehtävissä, lastenhoitajina, asiakaspalvelutehtävissä, muuttopalveluissa ja erilaisissa rakennusalan avustavissa tehtävissä. Kiinnostavatko työtehtävät? Täytä Uuras-ohjelman yhteydenottolomake.

Juuri nyt ajankohtaista:

 

Uuras-ohjelma on Vuoden asumisteko 2021 -finalisti

Uuras-ohjelman kehittämä konsepti käsilumitöistä on Isännöintiliiton Vuoden asumisteko 2021 -finalisti! Palkinnosta kisaavan konseptin ideana on työllistää talojemme asukkaita niin, että esimerkiksi osassa M2-Kotien taloista talven käsilumityöt hoidetaan asukasvoimin.

Yli 30 kiinteistömme lumityöt ja pihojen siivoamiset hoidetaan jo neljättä vuotta palkallisina asukastöinä. Vuoden asumisteko 2021 -finaaliin noussut käsilumityökonsepti on esimerkki Y-Säätiön sosiaalisesta vastuunkannosta, joka samalla helpottaa asukkaiden, isännöinnin ja huollon arkea.

Kilpailun voittaja valitaan yleisöäänestyksellä. Palkinto jaetaan marraskuussa.

Y-Säätiön strategisena tavoitteena on tarjota asukkailleen kodin lisäksi mahdollisuuksia kehittyä ja edetä elämässään. Uuras-ohjelma on osa tätä tavoitetta.

Lue lisää työtehtävistä ja Uuras-ohjelmasta (ysaatio.fi/uuras)