Vantaan ja Tampereen uunituoreisiin M2-Koteihin muuttavat asukkaat

Martinlaaksossa uusi talo valmistui puretun tilalle. Tampereen kohde on uudella Härmälänrannan asuinalueella.

M2-Kodit - Laajaniitynkuja 5

Muuttopuuhat ovat tällä viikolla käynnissä sekä Vantaalla että Tampereella M2-Kotien juuri valmistuneissa kohteissa.

Aikataulussaan valmiiksi tulleet uudenkarheat asunnot kutsuvat asukkaita kantamaan tavaransa sisään ja tekemään kodeistaan omannäköiset. Molemmat uudet talot ovat savuttomia. Lemmikit ovat tervetulleita, kuten aina M2-Kodeilla.

Martinlaaksossa rakennetaan uutta vanhan tilalle

Vantaan Martinlaaksossa muutetaan tällä viikolla M2-Kotien ensimmäiseen täydennysrakentamisprojektista syntyneeseen kohteeseen.

Osoitteessa Laajaniitynkuja 5 nelikerroksinen, elinkaarensa päässä ollut 1970-luvun kerrostalo sai väistyä. Sen tilalle valmistuu kolme uutta kahdeksankerroksista M2-Kotien taloa, joista ensimmäinen on nyt valmis. Loput kaksi ovat muuttovalmiita arviolta maaliskuussa 2019.

”Täydennysrakentamiselle pyrimme osaltamme helpottamaan pääkaupunkiseudun asuntopulaa”, Y-Säätiö-konsernin rakennuttamisjohtaja Pekka Kampman kuvaa.

Uusiin taloihin tulee yhteensä 119 ARA-vuokra-asuntoa. Nyt valmistuvassa T-talossa on 35 valoisaa kotia, joiden koot vaihtelevat reilusta 30 neliöstä vajaaseen 70 neliöön. Kahden talon väliin rakennetaan lisäksi kaikkien asukkaiden käyttöön asukasolohuone, jossa on yhteistilojen lisäksi saunaosasto.

M2-Kodit - Härmälänranta

M2-Kodit uudella Härmälänrannan alueella Tampereella

Myös M2-Kotien Härmälänrannassa sijaitsevan uunituoreen talon pihalla peruutellaan tällä viikolla muuttoautojen kanssa.

Osoitteessa Tuiskunkatu 1 hissillisessä 8-kerroksisessa talossa on 63 modernia asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat 30 neliön yksiöstä 66 neliön kolmioon. Asukkaiden yhteiskäytössä on myös kerhohuone, kattosauna ja -terassi.

Härmälänranta on uusi asuinalue Pirkkalan rajan tuntumassa, noin viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta.

”Sijainniltaan Tuiskunkatu 1 on rauhallinen. Päättyvän kadun viimeinen tontti, korttelipihat ja Pyhäjärven läheisyys muodostavat luonnonläheisen asuinympäristön”, projektipäällikkö Riku Lehtiö sanoo.

Tutustu M2-Koteihin Vantaalla, Tampereella ja yli 30 muulla paikkakunnalla.

Tags: , , ,

Mitä mieltä olit aiheesta?