Vantaan Martinlaaksoon valmistuvan uudiskohteen asukashaku alkaa 

Länsi-Vantaalla, Martinlaaksossa sijaitseva Laajaniitynkuja 5 laajenee kahdella uudella talolla. Laajennuksen myötä kaupunginosa kasvaa 105:llä M2-Kotien vuokra-asunnolla. Hakuaika asuntoihin alkaa 5.9. Uusiin koteihin päästään muuttamaan loppuvuodesta.

laajaniitynkuja5 julkisivumallinnos m2kodit

Osoitteeseen Laajaniitynkuja 5, Vantaan Martinlaaksossa valmistuu loppuvuodesta 105 uutta vuokra-asuntoa. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen perheasuntoja. Kohteessa on myös erinomaiset yhteistilat. Vuokraan sisältyy saunan, pesutuvan, kuivaushuoneen ja asukastilan käyttö. Muista kohteistamme poiketen taloon valmistuu lisäksi verstas, jota voi käyttää esimerkiksi askarteluun tai pieneen nikkarointiin. Säilytystilojen puolesta asukkaita palvelevat asuntokohtaiset irtaimistovarastot sekä erillinen ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto.

  • Yksiöt ovat 31−37 m2. Yksiöiden vuokrat ovat alkaen 617 €/kk.
  • Kaksiot ovat 41−50 m2. Kaksioiden vuokrat ovat alkaen 747 €/kk.
  • Kolmiot ovat 68−70 m2. Kolmioiden vuokrat ovat alkaen 1089 €/kk.
  • Neljän huoneen asunnot ovat 90 m2. Vuokrat ovat alkaen 1236 €/kk.

Jokaisessa huoneistoissa on vakiovarusteena astianpesukone ja keraaminen liesi. Lattiat ovat tyylikästä ja helppohoitoista vinyylilankkua. Kylpyhuoneet ovat laatoitettuja. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet ja sälekaihtimet.

Parkkipaikkoja on vuokrattavissa pysäköintirakennuksesta tai pihalta. Autopaikkoja on saatavilla rajoitetusti. Tupakointi on kielletty kaikissa talojen sisä- ja ulkotiloissa. Asuntoihin on varallisuusrajat.

Lemmikit ovat tervetulleita. Vuokraan sisältyy 50 Mb/s internet-yhteys. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan.

Hakuaika on auki 5.−18.9.

Tutustu ja hae asuntoa 5.9. alkaen

Martinlaakso asuinalueena

Nyt valmistuvat 8-kerroksiset B- ja C-talot sijaitsevat rauhallisella alueella Kehäradan varrella. Martinlaakson kaupunginosa sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien, palveluiden sekä harrastusmahdollisuuksien ympäröimänä. Kävelyetäisyydellä ovat päivittäistavarakaupat, Martinlaakson ostoskeskus, kirjasto, terveysasema, uimahalli ja kulttuuritalo Martinus.
Lapsiystävällisessä Martinlaaksossa sijaitsee useita päiväkoteja ja kouluja. Lähin päiväkoti on C-talon alakerrassa sijaitseva liikuntapainotteinen Pilke-päiväkoti Vauhtiniitty. Varhaiskasvatusta ja perusopetusta alueella on tarjolla sekä suomeksi että ruotsiksi, myös lukiot löytyvät molemmilla kielillä. Ammatillista koulutusta tarjoaa Kauppiaitten kauppaoppilaitos Mercuria.

Martinlaaksosta löydät myös loistavat ulkoilumaastot alueen ollessa täynnä viheralueita ja puistoja. Jokiuomanpuistosta löytyy koululaisten suunnittelema lähiliikuntapaikka, minigolfrata, koirapuisto ja matonpesupaikka. Viherpuisto tarjoaa koripallo- ja hiekkakentät sekä Vihertien asukaspuiston. Muita viheralueita ovat Koivikkopuisto ja Kivimäenpuisto sekä Kivivuori, Laajavuori ja Raappavuoret.

Martinlaakson liikuntapuistossa on monitoimiareena, skeittipaikka, pesäpallokenttä sekä talvisin tekojää. Latuyhteydet kulkevat Jokiuomanpuistosta Petikkoon.

Martinlaaksosta pääset edullisesti Helsingin keskustaan AB-vyöhykkeen lipulla. Julkisen liikenteen linjoja kulkee monipuolisesti eri puolille pääkaupunkiseutua, esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentälle ja Espooseen. Autoilijalle sujuvaa liikkumista tarjoavat Hämeenlinnan väylä ja Kehä III.

Näin haet asuntoa

Tutustu asuntoihin ja jätä hakemus sinua kiinnostaviin vaihtoehtoihin. Asukasvalinnat tehdään hakuaikana tulleiden hakemusten perusteella.

M2-Kotien vuokra-asunnot ovat ARA-asuntoja. Asukasvalinnat tehdään ARA-kriteerien mukaisesti asunnontarpeen kiireellisyys huomioiden. Etusijalla ovat kiireellisimmässä asunnontarpeessa olevat ja pienituloisimmat hakijat.

Asukasvalinnat tehdään hakuaikana tulleiden hakemusten sisällä niiden hakemusten kesken, joissa ARA-kriteerit täyttyvät ja joiden hakukriteerit vastaavat haettuja asuntoja. Tähän kohteeseen odotetaan runsaasti hakemuksia. Oma tilanne asunnon tarpeen kiireellisyyden ja olemassa olevan varallisuuden osalta kannattaa siis täyttää hakemukselle mahdollisimman kattavasti.

Asukasvalinnat aloitetaan hakuajan päätyttyä. Asunnonhakijoihin, joille asuntoa voidaan tarjota, ollaan yhteydessä sähköpostitse syys-lokakuun aikana. Uusiin koteihin päästään muuttamaan joulukuun alussa.

Lue lisää asunnon hakemisesta M2-Kodeilla.

Hakuaika on auki 5.−18.9.